[]

ultra surf ve justin.tv

programı kullanmama ve programın başarılıyla server'a bağlandı demesine rağmen justin tv de bir süre sonra malum sayı uyarısıyla karşılaşıyorum. çözümü nedir?




 
ie kullanıyorum yine de olmuyor...

programı açıp mı justin.tvye girmek gerekiyor? programı açtıktan sonra hiç bir yere girmiyor zira?
  • aliscan  (27.08.09 21:21:25) 
ne yazık ki ultra surf kafasına göre bazı sitelere girmiyor. aslında sadece porni içerikli sitelere girmemesi lazım ama bazen yapıyor öyle uyuzluk.

ben de aynı dertten muzdariptim. hotspot shield diye bir program kullanıyorum. hiçbir sorun çıkarmadı. bi de her sayfada çıkan alakasız reklamları olmasa kusursuz olacakmış.

yalnız hotspot ultra surf'ten daha yavaş bağlanır ama daha stabildir. zırt pırt server değiştirmez, indirdiğin şey yarıda kalmaaaz...
  • titanayus  (27.08.09 22:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.