[]

ttnet - superonline geçişi ve iptaller

geçen ay ttnet borcundan kapalıyken superonlinea geçtik ve bir aydır onu kullanıyoruz. bugün dört aylık ttnet borcunu ve son kalan telefon faturasını ödedik, kısmetse ttneti kapatacağız.

superonlineda yalın internete geçtik, bu otomatik olarak bundan sonra telefon faturası gelmeyeceği anlamına mı gelir? değilse telefonu nasıl halletmeliyiz? ayrıca superonlineı arayıp canım biz size geçtik ama bi ttnet işi vardır desek yardımcı olurlar mı? ttnet tam bir kan emici olduğundan harekete geçmeden önce maksimum bilgi sahibi olmak en iyisi sanırım. şimdiden teşekkürler.


 
tecrübelerimi anlatayım, aynı durumdaydım.

-telefon faturası gelmeye devam edecek, bunu taşıyamıyorlar.
-telefonu iptal ettiğinizde superonline'ın interneti de kesilecek.
-telefonu türk telekom'dan tekrar aktif edene kadar internetiniz gelmeyecek.
-bir süre daha superonline'a yalın adsl, türk telekom'a da kullanmadığınız telefonun faturasını ödeyeceksiniz.
-bir gün santral kaynaklı internetiniz gidecek, 1 ay boyunca internet hizmeti alamayacaksınız.
-hizmet alamadığınız için superonline aboneliğinizi iptal ettireceksiniz.
-superonline 240 tl cayma bedeli faturası gönderecek. itirazlarınızı hiçbir şekilde dikkate almayacak.
-şikayet ettiğiniz yerlerde savunma olarak sözleşmede geçen türk telekom altyapısı kaynaklı problemler bizi bağlamaz diyerek, sıyrılacaklar.

eşşek kafam, ttnet faturasını ödeyip paşa paşa kalsaydın ya diyorum kendime sürekli.
  • uuth  (31.03.15 10:54:38) 
@uuth gerçekten gözlerim doldu okurken, telefonu iptal etmeden ttneti kapatsam, telefonu da superonline ile çözsem mümkün mü acaba :(


  • freya  (31.03.15 10:59:32) 
söylediğim gibi, teknik nedenler yüzünden telekom'dan superonline'a taşıma yapamıyorlar. internet bu tip şikayetlerle dolu.
belki sizde durum böyle olmaz, bir şans deneyin bakalım.
superonline bildiğiniz vampir çıktı. iptal edeli 4 ay oldu hala fatura gönderiyorlar.
  • uuth  (31.03.15 11:03:19 ~ 11:11:23) 
@uuth hepsi aynı sonuçta, superonlinea da sadece ttnetten tiksindiğimiz için geçtik aynı olduğunu biliyoruz minik psikolojik rahatlamalar için işte :D bi deneyeyim bakayım.


  • freya  (31.03.15 11:08:30) 
Ben de so a geçmeyi düşünmüştüm Mh so a geçmeden önce tüm ttnet olan bağınızi koparın kapatma işlemlerini yapın. Öyle işleme alalım dedi. Diğer türlü sıkıntı oluyor dedi.

Siz hiç sormadan mi geçtiniz?
  • nucleon  (31.03.15 11:16:47) 
@nucleon ttnet kullandığımı ve telefonu taşıyarak yalın internete geçmek istediğimi belirttim, hepsine okey dediler hiç onu kapatın öyle gelin demediler :(


  • freya  (31.03.15 11:19:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.