[]

Futurama

Tüm sezonları aşağıdaki linkten izliyordum. 5. sezona geldiğimde baktım ki 4.sezondaki bölümlerin aynısı. Diğer sitelerde 4. sezon 12 bölüm burada ise 18 bölüm. Şimdi bu karışıklığı nasıl düzelteceğim? 5.sezon remake falan mı yoksa? Başka sitelere giriyorum(en az 3 tane) yine 4.sezonda izlediğim bölümler hepsi. 4.sezona giriyordum yine 4.sezondan bölümler. 12+16=28 bölüm var 4 ve 5. sezonda ama ben 10 tanesini izlememiş oluyorum ve bulamıyorum onlar hangisi bir türlü.

www.vidipark.comüm-Bölümler/izle/12099


 
fav ekledim silme
bildiğim kadarıyla tüm sitelerde öyle :/

  • neira  (31.03.15 02:22:01) 
Yani remake falan yoksa sorun yok yine ulaşırız yabancı sitelerden torrent vs. Ama sorun hangi 10 bölümü izlemediğimi bulmak. 6.sezona geçtim atlayıp değişik hissettim spoiler vermeyim şimdi yani kesinlikle kaçırılan bölümler var.


  • oddyseus  (31.03.15 02:24:12 ~ 02:24:46) 
IMDB'den kısa özetlerine şöyle bir baksan olur mu ki? Malum mevzu için yardımcı olabilirim bu arada, tüm sezonlar+4 film.


  • sevgikusunkanadinda  (31.03.15 02:34:55 ~ 02:35:19) 
sevgikusunkanadinda, Hocam gece gece onu yapmak istemiyorum ama mecburen yapıcaz artık. Şimdi 6.sezondan devam etmek istiyorum. Önceki bölümlerin keyfini kaçırır mı yoksa çok mu bağımsız her zamanki gibi?


  • oddyseus  (31.03.15 02:37:27) 
4 ile 5.sezon aynı doğrudur. O ara iptal falan oldu, aynı bölümler yayınlandı bir sene. O yüzden öyle. 4'ten 6'ya geçeceksiniz yani. 5.sezon yerine 3 tane futurama filmleri var onları izleyebilirsiniz.


  • truncus brachiocephalicus  (31.03.15 02:52:22) 
Ben izleyelim bir yıla yakın oluyor, ancak her birinin bağımsız olduğunu hatırlıyorum. Tabii ki baştaki olayları çözüp "hııı" çektiğiniz bölümler olmuyor değil :) ama geriye de dönseniz örgüyü bozmaz bence kolay kolay.

Edit: @truncus brachiocephalicus arkadaşın entry'sini yeni okudum. Ben tüm diziyi bitirdikten sonra 4 filmi seyretmiştim, hiç kopukluk hissetmemiştim. Not olarak ekleyeyim dedim :)
  • sevgikusunkanadinda  (31.03.15 03:04:01 ~ 03:05:02) 
Hocam olay şu,

Futurama 4 sezondan sonra iptal oldu. Bu adamlar da iptal olduktan sonra 4 tane film yaptılar. Sonra futurama tekrar televizyona döndü, o arada 4 tane filmi 4'er parçaya bölüp adına "5. sezon" dediler, öylece 6'dan devam ettiler. Yani sıralama şu:

1. sezon
2. sezon
3. sezon
4. sezon
filmler (dört tane)
6. sezon
7. sezon

Bu filmler acayip eğlenceli filmler, ama konunn akışını bozmazlar. 6'ya başlamadan önce filmleri bulabilirsen izle, yoksa 6'dan devam et.
  • harzem  (31.03.15 06:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.