[]

sorum viskiperverlere

diğer alkollü içkilere oranla viskinin farklı bir semptomu oluyor mu/oldu mu bünyenizde?

p.s: özellikle orta/uzun vadeli kullanım baz alındığında.


 
hayır hiç olmadı. hazzı başka anca o.


  • bir ileti paylastim  (31.03.15 00:47:44) 
afrodizyak etkisi yapıyo bende nedense anlamadım.
bi kaç arkadaş daha biliyorum böyle

  • Improbable  (31.03.15 01:00:33) 
tadı dışında hızlı içildiğinde midede çok hafif bir hissiyat oluşturuyor o da rahatsız edici değil aksine sanki sindirime yardımcı oluyomuş gibi iyi bir şeymiş gibi geliyor. onun dışında viski viskidir işte.


  • advice duck  (31.03.15 01:00:57) 
viski ve konyak içip içebileceğin vücuda en az zararlı alkoldür. içerisinde yapay madde, şeker vb. bulundurmaz. ha semptom olarak baş ağrısı, afrodizyak, zihnimi açıyor gibi örnekler istiyorsan tek söyleyebileceğim kaliteli olanları baş ağrısı yapmaz kesinlikle, kaymak gibidir lıkır lıkır içilir miss gibi.


  • thevalentino  (31.03.15 01:05:01) 
semptom olarak yaşattığı kafa kesinlikle şaraptan farklı diyebilirim mesela. son zamanlarda bu ikisine fazla yüklendiğimden kıyas edebiliyorum. şimdi yazıya dökemem ama içine soktuğu mod başka oluyor bu kadar diyeyim. buradan sonrasının kaynağı dötüm
viskide biraz sert, gereksiz özgüven, hükmeden fikirler
şarapta biraz tatlı, bol muhabbet, eheheh hohoho
tamamen kişiseldir.
  • u  (31.03.15 01:13:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.