[]

Eski işime geri döneyim mi?

Ben bundan birkaç sene önce, o sırada yeni kurulmakta olan bir şirkette işe başladım ve birkaç sene çalıştım. Bu seneler boyunca pek çok profesyonellik dışı şeyle karşılaştım, paraları ucu başına yetiyordu vs. vs.

Neyse burada güzel bir sistem kurdum ve işten ayrıldım. Hoş bir şekilde ayrılmadık patronla.

Şimdi beni aratıyor ortak bir tanıdığımıza. Gelsin, ben her şeyi unutmaya hazırım. Güzel bir maaş ve maaş kadar sigortayla çalışsın. Bütün departmanı ona bağlayayım. Sektördeki ortak arkadaşlardan öğrendiğime göre parayı da vurmuş bu geçen yıllar içinde.

Ayrılık sırasında olan biten her şeye rağmen beni geri çağırdığına göre bana ihtiyaçları var. Ne istesem verir, asistan istesem işe alır filan sanki.

Ama adam aynı adam. Ben aynı ben. Ay bilemedim n'apayım?

(Şu an acil bir işe ihtiyacım yok, freelance olarak çalışarak rahat bir şekilde yağımda kavruluyorum.)

 
Ben olsam tercih etmem.


  • yine de şahlanıyor  (31.03.15 00:26:39) 
cektigin sikintilari sen biiiyorsun biz bunu hayal edemeyiz, bu sikintilara strese degecek bir ucret talep et veriyorsa git calis.. ha cektigin sikintiyi sana unutturacak bir meblag yok ise free takilmaya devam.


  • Golgi  (31.03.15 00:39:56) 
hos bir sekilde ayrilmadiniz ama ne ile alakaliydi. is ile alakali konularda tartistiysaniz sorun yok bence ama kisisel boyutta sorun yasadiysaniz sikintili. bir de onun sana ettigi hakaret tarzi bir sey varsa sen de onlari unutmaya hazir misin?. istifa edilen yada ayrilinan yere kesinlikle geri donulmez gorusune katilmiyorum. sartlara bagli


  • crucio  (31.03.15 01:07:00) 
5.000 lira verecekse misal 8.000 lira iste, kabul ediyorsa git başla.


  • rygard  (31.03.15 02:58:17) 
gurura gerek yok gidin baslayin bence. eger uymazsa yine free takilmaya devam. kaybiniz n'olur? hic bisey


  • guldum gectim genceciktim  (31.03.15 03:20:55) 
bence geri dönmeye karar vermeden önce bir görüş. eğer freelance devam etmeye karar verirsen görüşme sonunda "bir takım sebeplerden dolayı freelance devam etmeliyim, sizin iş yoğunluğunuz şu anda bana uymaz" gibisinden bir bahane uydurursun.

kritik nokta; hazır fırsat çıkmışken gidip aranı düzelt. yarın ne olacağı belli olmaz.
  • jaaaccckkk  (31.03.15 09:39:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.