[]

Bi Buldurun Be

Arkadaşlar,
Görüyorum herkesi herkese buldurabiliteniz var. Hele sözlükteki biri olunca iş iyice kolaylaşıyor.

Arkadaşlar ben de sözlükten biriyle görüşmekyi çok istiyorum, içim yanıyor, ruhum yanıyor, kaç gece sabahlara kadar uyuyamadım. Allah rızası için bak, telefonu kapalı, benim için kapatmış sağolsun. Bana iyilik yapmış abimiz.

Allah rızası için sözlükteki led zembil'e yazın, erkekse, eğer bugünden sonra herhangi bir ortamda "ben erkeğim" diyecek ya da öyleymiş gibi davranacaksa bana cevap versin, telefonum da var kendisinde. Ama Allah rızası için benimle görüşsün, ulaşamıyorum kendisine. Ben İstanbul'dayım İzmir'e de geleceğim, alet edavat arkadaş eş dost olmadan teke tek göze göz dişe diş ya bu kadar insanca başka kaç istek olabilir ki?

Bu duyuruda silmeyin lütfen, herkes her şeyi soruyor bende bunu soruyorum. Yemin ederim haftalarca kaç gecem uykusuz geçti, bu gecelerde çektiklerime bir şefkat gösterin gene silmeyin.

Çok teşekkürler, umutla bekliyorum.

 
sözlükten mesaj attım da 1 aydır entry girmemiş. umarım bir sağlık sorunu filan yoktur..


  • dambil  (27.08.09 19:51:30) 
İnşallah yoktur sağlık sorunu olmamasını sanıyorum sizden çok ben istiyorum belki de herkesten çok ben istiyorum görüştüğümüzde sapasağlam olmasını. Çok teşekkürler dambıl, yaptığım işi doğru yanlış diye yargılamadan bana yardımcı olduğun için, güvendiğin için.


  • Karluk  (27.08.09 19:56:19) 
belki de bu tavrınızla onu korkutmuşsunuzdur, ben bile korktum burdan. biraz ara verin size dönecektir bir süre sonra.


  • pinking of you  (27.08.09 20:05:01) 
İnşallah döner ama benim tavrım değişir mi onu zaman gösterir. Bilmiyorum, nasıl değişir onu da bilmiyorum bazen daha farklı düşünüyorum yeni kararlar almaya çalışıyorum ama olmuyor, olmuyor... Sonra düşünüyorum ki olması da gerekmiyor ki zaten, olursa kendime de saygım kalmaz. Kaldı ki karşımdaki canlının bazı şeyleri hakettiğini düşünüyorum, yani sen bi şeyleri göze almadan bir davranış içine giriyorsan bu hatadır, bi şeyleri göze alarak giriyorsan göze aldığın şeylerden kaçmamalısın. Yani öyle bedava değil hiç bi şey. Korkaklık etmemek lazım.

Bak korkak diyorum led zembil umurunda mı? Sen umursamıyor musun yoksa? Yani bugün değilse yarın, ekşi sözlükten değilse bi başka yerden karşılaşacağımıza olan inancım tamdır, 10 sene de geçse 20 sene de geçse ben yaşadıkça bugünü bekleyeceğim.
  • Karluk  (28.08.09 02:17:41) 
bir solukta okunan müthiş biyazı.sanki led zembil burda desem ekrandan bi kol uzanıp yanımdan alıcakmış gibide gerçekci ve canlı.
ama karluk sana tavsiyem ona bi şans daha ver.bu canlılık ve ateş başka şeylere kanalize olmalı,açılım demek istemem ama ona karşı görüşlerini bi gözden geçir. bide "herkesten çok ben istiyorum görüştüğümüzde sapasağlam olmasını" harika:) inşallah bulursun,düzgünce halledersiniz konunuzu.

  • pedreklamlarındakimavisıvı  (28.08.09 11:16:58) 
Benim ona değil onun bana bir şans vermesi lazımdı... ben konuyu kendime saklıyorum şimdilik ama çıldıracakmış gibi olup da çıldırmamanın, üzüntüden hırstan sinirden kahrolup bir de üstüne çaresiz olmanın ne kadar acı verdiğini bilemezsiniz, içinizde resmen bir ateş yanar yanar yanar sönmez ama, sakinkeşirsiniz ama aklınza her geldiğinde o ateş yeniden yanabiliyor, aşamadım arkadaşlar kaç ay oldu bana kalrısa aşılacak bi konu yok, görülecek bir hesap var. Ben bu günlerin öcünü almak peşinde de değilim, bana kalırsa açıklayacak bir şeyi de yok. Görüşsün benimle yeter, niye görüşmüyor ki? Niye???

Okuyacak bu yazıları, arasın beni. Sen nasıl bunları yazabildin gel yüzüme söyle erkeksen desin, geleyim ben de ne var. Ağlayacak gibi oluyorum bazen sinirden, tek istediğim bunu bana yapan insana neler hissettiğimi en güzel dille, beden diliyle anlatabilmek. Şaka maka yapmıyorum, bunu yapmadan ölmek istemiyorum.

Sakinleşsem bak kaç ay oldu, çoktan sakinleşirdim. Led zembil bu yazıyı okuyorsan; geçen günler beni sakinleştirmiyor bunu bil yeter.
  • Karluk  (28.08.09 18:20:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.