[]

eski kiracı ustunde yapılacak uygulamalar

merhabalar ekşi duyuru sakinleri..

2000tl doğalgaz elektirik sudan para geçirmiş eski bi kiracıya sahibiz, kadın eski işyerini falanda dolandırmış, komiser kızıymış genç bide..
şimdi bu kadının telefonu var bende bu kadına ne yazarsam suç olmaz. bol bol mesaj atıp bıktırmayı planlıyorum. kendi kızı ustunden beddua etsem suç mu olur? devamlı çağrı atsam?

 
taciz yada beddua yerine yasal yollarınızı kullanmayı deneseniz?


  • kemal sunal  (27.08.09 19:36:52) 
kadini zaten iş yerini dolandırdiği için arayan avukat ile gorüştük, boşuna avukat parasından olucağımızı anladık, avukat hiç bişey yapılmaz diyor..


  • eja  (27.08.09 19:41:17) 
"2000tl doğalgaz elektirik sudan para geçirmiş " demişsiniz, o doğalgaz, elektrik, su tüketiminin yapıldığı zaman süreci içerisinde ilgili konutta ikamet ettiğini kanıtlayabiliyorsanız dava açabilirsiniz diye düşünüyorum. diğer türlü haklı iken haksız konuma düşme riskinizde var gibi sanki.


  • kemal sunal  (27.08.09 19:58:55) 
size cevap vermediği takdirde üst üste atacağınız 2 mesaj bile tacize girermiş. ilk ağızdan bir savcıdan duymuştum, ne derece doğru bilemem.

işin içinde bir borç harç var, nedensiz olmadığı için bu kural geçersiz olabilir.

yine de duyduğum bu:)
  • tgc  (27.08.09 20:15:36) 
maalesef kendinizi yorduğunuzla kalmanız çok yüksek bir ihtimal 2000 lirayı alsanız bile mahkeme parası ve avukat parasından size pek bir şey kalmayacaktır.
Ev kiraya vereceklerin elektrik olsun su olsun faturaya bağlı olan kalemlerini kiracının üstüne almalarını ve çıkarken de borcu yoktur yazısını ev sahiplerine ulaştırmalarını sağlamaları gerekmektedir.

  • eckart muller  (27.08.09 22:09:37 ~ 22:10:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.