[]

İş görüşmesi tecrübelileri, ne yapayım?

Sorunum şu. Ağustos'ta askere gidiyorum, bu 4 ay için çağrı merkezi vb firmalarla görüştüm telefonda, yüzyüze görüşmek için randevulaştık.

Şimdi yarın 9,11,14,16 da görüşmem var.

Sorun:

9'daki firma ya okey başla sen dediği zaman, şayet derse tabi, ben diğer firmalarla görüşmek de istiyorum. Yani ne demeliyim? Düşünme süresi istemem normal mi. Bana garip geliyor, başvuruyu ben yapmışken. Söyleyeyim mi, bi kaç yer daha var onlarla da görüşeyim diye.

 
ilk görüşmede yarın gel başla demezler zaten. önce görüşüp sonra teklif yaparlar. hepsiyle görüş sen. fiyat almaya çalış bi de. hangisi daha iyiyse onu seçersin.


  • spirit crusher  (30.03.15 19:38:58) 
tahmin edeceginiz üzere sizin gibi ben de arama sürecindeyim, teklifiniz hakkinda bir süre düsünmek istiyorum. size ne zaman dönüs yapabilirim?


  • ben de  (30.03.15 19:47:00) 
sadece ne zaman başlaman gerektiğini sor bence.

eğer çok erken bi tarih verirse, özel(düğün, nişan vs salla) bi durum var, bir kaç gün sonra başlamam sorun olur mu dersin. ayrılırken de "olumsuz bişey olursa ben size bu süre içinde haber ederim" dersin kibarca. sanki yüzde 90 anlaşmışsınız imajı ver. eğer başka yer olursa arar vazgeçtim dersin. hiç bişey olmaz.

sen başvurmuş olsan da karşılıklı değerlendiriyorsunuz sonuçta.
  • fuckinginthebushes  (30.03.15 20:07:03 ~ 20:07:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.