[]

Cheshire cat dövmesi

Bu dövme nerelere yapılırsa güzel durabilir?
(Fotodaki gayet iyi duruyor gerçi ama, 0 yağlı bir vücüda sahip değilim)



 
on kolun ic tarafina olabilir gibi geldi bana. ya da bilege.


  • osuruklu  (27.08.09 19:46:21) 
Dövmeci veya bu işle uğraşmış biri olarak(halada uğraşıyorum)(ne gerkesiz bilgiler lan bu):Kasığın üstünde iyi durur yani, bel in sağ tarafı veya sol tarafı ama ortaya yaptırma...Çünkü oval bir desene ve kuyrukumsu deseni var baktığın zaman bir köşeden çıkıyormuş gibi görünürse güzel durur.


  • jpsartre  (27.08.09 20:03:37) 
Kasığın üstünde evet iyi durabilir ama dediğim gibi yağsız, fit bir vücuda sahip değilim. O yüzden onu pas geçiyorum.
Aklıma el ve dirsek arasındaki bölge geliyor ama sanki orası için fazla büyük. O yüzden gövdesi (siyah çizgiler) kolumu sarmalasa ve yukarıda bi yerde kafası olsa iyi olur mu acep?

  • sesee  (27.08.09 20:52:48) 
Kolda iyi duracağını sanmıyorum,ısrarcı değilsen bu desende değiştir bence.dirsek için çok daha iyi desenler bulabilirsin.


  • jpsartre  (27.08.09 23:26:54) 
ayak bileğinin arkası belki dicem ama..


  • gaea  (27.08.09 23:33:13) 
Kesinlikle cheshire cat olmalı. (Onların da dirseğe uyabilen versiyonu yok maalesef.)


  • sesee  (28.08.09 09:50:15 ~ 09:50:29) 
omuz


  • orange coffee  (28.08.09 10:12:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.