[]

Bu kızdan nasıl ayrılayım? (bence gönül işi değil)

Şimdi arkadaşlar, zamanında benimle ilgilenen bir kız vardı,sürekli mesaj atıyor havadan sudan konu açıyor falan,benim de hiç o taraklarda bezim yok. Bir gün buluşalım falan dedi,gittim konuştuk,ikinciyi istedi derken resmen bana ateş etti. (uzun gelen SONUÇ paragrafını okusun)

Ben de güzelce söyledim;düzenli ilişki falan istemiyorum,okul, iş güç derken zamanım yok zaten daha çok kısa süreli ilişkiler ve fuck buddy tarzı olaylar ilgimi çekiyor."Sen de gözlemlediğim kadarıyla talepkar ve ilgi bekleyen bir hatunsun" ben sana olmam dedim.KIz ,ne demek öyle,denemeden bilemezsin,ön yargılı olma plan yapmadan yaşayalım bakalım gittiği yere kadar tarzı konuştu ben de iyi o zaman dedim içimden, ve başladık görüşmeye.

AMA; kız tabir-i caizse mala bağladı,ön gördüğüm her şeyi yapıyor,işten güçten kafamı kaldıramazken anlayışsızca mesaj atıp duruyor-artık telefonda onun adını görmekten tiskindim yemin ederim- Haftada 2 kez anca görüşebiliyoruz bunu da önceden konuşup hem fikir olmuşken (o da okuyor ve avukatlık ofisinde çalışıyor) şimdi arıza çıkarıyor inceden. Plan yapmayalım diyen kız beni 3 ay sonra kuzeninin düğününe çağırıyor ,Ekimde bu erasmusla italyaya giderken birlikte gidelim,1 ay benle yaşarsın falan diyor kafayı yicem. çocuk çocuk işler,işin kötü yanı ilişki öncesi cool ve umursamazdı bu hatun,ben öylelerini seviorm zaten.

SONUÇ:bu kızdan nasıl ayrılayım?
+Erasmusa gidecek ya ,bunu bahane edip,sonunu bile bile daha fazla bağlanmak istemiyorum tarzı saçmalayabilirim...
ya da

+ Tek eşlilik bana göre değil,çevremdeki diğer kızlar da ilgimi çekiyor,zor kontrol ediyorum kendimi,seni aldatmak da istemiyorum ama bu böyle gitmez ya açık iişkiye dönelim ya da bana eyw. tarzı da konuşabilirim.

+İSTEDİĞİM;KIZ HİÇ DRAMA YAPMADAN YOLUNA GİTSİN,AYAK BAĞI OLMASIN SAĞDA SOLDA İLERİDE. YAPIŞMASIN KISACASI...

not: yüzyüze mi, başka türlü mü hallediyim onu da belirtebilirsiniz.

 
  • kobretti  (30.03.15 13:15:07) 
  • kakao  (30.03.15 13:49:28) 
Dümdüz söyleyeceksin. Ne derse hayır diyeceksin.


  • arnold schwarzeneger  (30.03.15 13:53:33) 
Kardeşim olarak goruyorum de.


  • rayde  (30.03.15 14:21:27) 
Erasmus bahanesi tutmayabilir, yine akıl çelebilir, uzaktan deneyelim, denemeden bilemezsin vs der gibime geliyor. Zaten daha baya var Erasmusa, bari o zamana kadar devam etsin de diyebilir.

Tek eşlilik meselesi yerse iyi bence, zaten önceden de söylemişsiniz ilişki istemiyorum diye.
  • dysbaricosteonecrosis  (30.03.15 14:22:16) 
"sorun sende değil bende... aaahh lanet olsun sorun sende tamam mı?!" de


  • r_u_h  (30.03.15 15:54:55) 
Yalnız çok fena güldüm, plan yapmayalım değil önümüzdeki 3 ayı planlaması iyiymiş :D

Direkt söyleyeceksin,ilgi duymadığını hatta kız gider gitmez de başka ile birlikte olacağını, senden ona yar olmayacağını söyle.
  • neferkitty  (30.03.15 15:59:32) 
bana da tebelleş olmuştu benzeri. yüzyüze konuştum anlamadı. en son mesajlarını okuyup cevap vermemeye, telefonlarını açmamaya başladım. başka bir ilişki yaptım, yine susmadı aq. vay hani ilişki istemiyodun da, niye beni hançerledin de. sonra zamanla azalarak bitti.


  • uuth  (30.03.15 16:02:59) 
sürekli aldat ve aldattığını belli et
azıcık aklı varsa gider

  • littlejack  (31.03.15 00:16:07) 
sana ne lan benim hayatımdan @karabiber.

tavsiyer vermiyorsan UZA!
  • bialo czerwoni  (02.04.15 10:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.