[]

milli takım prim olayı

şimdi anlamadığım birşey var. bir oyuncu için milli takıma seçilmek onur vericidir değil mi? peki niye bu adamlara maç primi veriliyor. şimdi okudum bosna ve estonya maçlarını alırlarsa (futbol) kişi başı 200 bin DOLAR alacaklarmış. ne gereği var oyuncuların ihtiyaçları mı var bu paraya? mesela milli takıma oyuncu veren kulüplere verdiği oyuncu sayısıyla orantılı dağıtılsa bu para yerli futbolcu yetiştirilip oynatılması da teşvik edilir ya da para federasyona gitse başka çözümler falan bulunsa (futbol okulları vs..). zaten ülkesinin takımını temsil edeceği için en üst düzey performansı göstermeli oyuncu. nedir bunun olayı? niye milli takım maçlarında prim verilir? diğer ülkelerde de var mı prim uygulaması? yanlış mı düşünüyorum? bi aydınlatın beni.




 
tff son ataklarını yapıyor dünya kupasıan gidilemzse sponsorlar geri çeekcekelr kendilerini kaybedilen para bu verilen primin yanında çerez kalır..milli takım taraftara milli takım sadece oynayanlara bankamatik.


  • jamswety  (27.08.09 17:38:33) 
milli takıma seçilmenin oyuncular açısından onur verici bir gözle bakıldığını sanmıyorum. onlar için sadece ikinci bir kazanç kapısı. e tabi oyuncuya mikrofon tutarsan benim için büyük onur diyecektir. ama onun için hem kazanç hem de yurtdışına kendini pazarlama kapısı.


  • copy paste  (27.08.09 19:20:56) 
bunun onur verme kısmıyla alakası yok. olay tamamen ''duygusal''.
sadece şunu söylüyorum. dünya kupasına katılan bir milli takımın sponsor geliriyle katılmayankini karşılaştırın. o 200 ibn dolar hiç bir şey o fark söz konusu olunca

  • nl extreme  (27.08.09 20:33:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.