[]

Köyde Nişan+Düğün İçin Kıyafet

İstanbul'un köylerinden birinde oturuyor arkadaşım beykoz tarafında..
Nişan için 3 yer arasında gidilip geliniyor:
Top sahası
Piknik alanı
Çeşme önü

Muhtemelen düğün de benzer şekilde olacak.. Nişan mayıs sonu düğün ondan kısa bir süre sonra..

Hiç bu tür bir düğüne katılmadım nasıl olur ne giyilir bilmem zaten ilk iki seçenek olursa topuklu ayakkabı ihtimali kalkar fakat ne giyili?
Hiç anlamıyorum bu işlerden, arkadaşım eskiden kimse önem vermezdi pantolonla bile gelinirdi ama son yıllarda gençler özen gösteriyor dedi..

Hadi elbiseyi hallettik diyelim de ayakkabı nasıl olacak, bana bir yardım eli uzatın lütfen..

İnternette dolaştım gece model baktım düzgün bir şey bulamadım hiç..

Bol ya da aşağıya doğru bollaşan bir model giymem gerek çünkü göbek ve yan taraflar biraz çıkık.. Karnımın ortasında simit var gibi düşünün..
Normalde bu tarz yerlere gitmem gerektiğinde kısa elbiseler tercih ederim ama bu ortan için diz üstü daha uygun gibi geldi..

Mağazada bir şey bulamazsam istediğim gibi bir şey diktirebilirim sanırım o kadar vaktim var..

Yalnız ne istediğimi bilmiyorum..

Bana şöyle görüp beğendiğiniz bu ortama uygun elbise ve ona uygun ayakkabı modelleriniz varsa gönderir misiniz?

Gece baktıklarımdan bir tane var beğenir gibi olduğum ama ayakkabı da tıkandım.. Birazdan ekleyeceğim resmini, şuan telefondayım..

Teşekkürler şimdiden..

Hatalar bilgisayardan girince düzeltilecek..

Bu arada kız bayağı yakın arkadaşım o da benim gibi pek dostu yok en 3 ten biriyim..

 
(bkz: dolgu topuk)


  • la noix  (30.03.15 11:17:05) 
bence görseldekiler uygun değil.

köyde nişan düğün yapıyorsa muhtemelen mutaassıp bir akraba çevresi var ve bu şekilde giyindiğiniz zaman nişan/düğün boyunca gözleriyle sizi yiyebilme ihtimalleri var (aynı hataya bir kez düştüm, oradan biliyorum). fazla açık olmayan smart casual giyinseniz yeter.
  • kayranin kedisi  (30.03.15 11:36:06) 
@kayranın kedisi; evet ben de daha çok bu sebepten çok kısa elbise düşünmüyorum, bu modelin etek kısmı, vücuda oturuşu hoşuma gitti birebir aynısı olmaz da en azından üst kısmı askılı olur biraz daha yukarıda olur vs.

Çok mutaassıp sayılmazlar aslında, normal bir aile o tarafta oturdukları için böyle yapmak istiyorlar..

Elbiseyi aynı şekilde değil de hani o tarz bir şeyler düşünüyorum..
Nişana değil belki de düğüne olabilir..
  • mutekebbir  (30.03.15 11:41:28) 
bence tulum giy her türlü rahat edersin. artık düğüne bile giyilebilecek çok şık tulumlar var. üstelik elbiseden daha ekonomikte olur. saçını makyajını da ayarladın mı tamamdır.

ayakkabı çok ince topuk seçmediğin sürüce problem olmaz bence. platform veya dolgu topuk seçersen daha rahat edersin.
  • yue  (30.03.15 12:01:38) 
@yue; tulum mantıklı evet ama bana hiç yakışmıyor ki boyun onu kaldıracak kadar uzun değil, vücut tipime de gitmez hiç.. Dediğim gibi gizlenmesi gereken bölgeler var, tulum daha çok ortaya çıkarır.. Kusursuz bir fizik lazım ona..
Yine de teşekkürler..

  • mutekebbir  (30.03.15 12:19:38) 
@mutekebbir
üst kısmı bol kesimli sanki alt üst farklı bir şey giymiş gibi duran tulumlarda var. normalde ben de pek cesaret edemem ama yeni doğum yapan baya göbekli bir arkadaşım giymişti düğüne çok güzel olmuştu. hatta normalden daha zayıf göstermişti. park bravodan mı ne aldıydı galiba istersen sorarım. yukarıda resimlerini verdiğin elbiseyi normalde giyebiliyorsan o tarz tulumu da çok rahat giyersin bence ön yargılı olma bir dene üzerinde gör :)

  • yue  (30.03.15 13:23:26) 
@yue; bir deneyeyim o zaman bir şey kaybetmeyiz :)
Marka konusunda da kesin olarak öğrenme imkanınız varsa çok iyi olur..

  • mutekebbir  (30.03.15 13:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.