[]

İş değiştirmek? Kendimi aldatıyor gibi hissediyorum.

Yeni mezunum, işe gireli 6 ay oldu. Maaşımı ve şimdiki pozisyonumu istemediğim için farklı bir firmaya başvurdum.

Şu andaki işimi sevmemin tek nedeni müdürüm. Çok anlayışlı ve düzgün birisi. Arada derede kaldım. Parayı geri plana atıp kötü bir maaş ve istenmeyen pozisyonda iyi bir çalışma ortamında çalışmalı mı yoksa başka bir işe mi geçmeli?


 
yanlıs, para 1 olmalı.


  • bryan fury  (30.03.15 10:02:54) 
vicdanın rahat etmiyorsa denk şartları şu an çalıştığın yerden talep et. ses çıkmayınca güzelcene ayrıl.


  • zgrydn  (30.03.15 10:06:47) 
babanın işyeri değilse o şirketi çok da düşünmeye gerek yok.


  • contavolta  (30.03.15 10:45:22) 
kariyerini düşünerek hareket et
hangi işin potansiyeli daha yüksek, hangi iş sana daha uygunsa ise orada çalış
bugün düşük maaş alıyor olman yarın aynı işi yaparak ciddi paralar kazanamayacağın anlamına gelmez
  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (30.03.15 10:55:47) 
Sen vaktini başkalarına kiralıyorsun, karşılığında da o parayı alıyorsun. Kim daha yüksek verirse (göreceli olarak yüksek tabi, yoksa 50 Lira yüksekten bahsetmiyoruz) ona gideceksin.

Müdürün iyi biri olabilir. Ama başka iyi müdürler de var. Kendisine durumu anlatırsan, kendisinin iyi biri olduğunu ve onla çalışmanın keyif olduğunu, ancak geçinmekte zorlandığını o yüzden daha iyi bir maaşı tercih etmen gerektiğini söylersen kimse kırılmaz. Onlar da yerine illa ki yeni birilerini bulacaktır.
  • bazilika  (30.03.15 10:56:00) 
Şirketle duygusal bağ kurmak sana zarar verir. Sürekli iş değiştiren biri olman da uzun vadede sana zarar verir ama seni tatmin etmeyen bir yerde çalışma derim. Meramını dile getir, anlaşabilirseniz devam et anlaşamazsanız başka bir yere geçiş yap. İş hayatında duygusallık sana zarar verir.


  • kazma kramer  (30.03.15 11:07:13 ~ 11:51:25) 
İşin daha başındasın. Maaşı değil kariyeri düşünmeni tavsiye ederim. Şimdi az kazandıran bir iş ileride çok daha iyi kazanabileceğin bir kariyerin önünü açabilir. Bunla dikkat et.

Aldatma mevzusuna gelince. Sen profesyonel bir hizmet veriyorsun. En iyi şartları sağlayan yerde çalışmak senin hakkın. Burda edindiğin bağlantıları, know-how'ı vb. kullanarak yeni şirkete bir avantaj sağlamadığın sürece iş etiğine aykırı bir şey yapmıyorsun. Müdürünle neden ayrılmak istediğini konuş. Senden memnunsa kaybetmemek için bir şeyler yapmaya çalışacaktır. Yapmıyorsa veya yapamıyorsa ayrılırsın. Bu işin kuralı budur.
  • zombi  (30.03.15 11:13:56) 
1 seneyi doldur. cv'de 6 ay çok da iyi görünmez.


  • snowman  (30.03.15 16:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.