[]

El bileği sakatlığı

1.5 2 ay kadar önce gece yarısı koşu yarışı yaparken çok kötü düştüm takla falan attım sabah uyandığımda deli gibi bir acı vardı bileğimde olaydan 1 hafta sonra falan doktora gittim alçıya aldı sonra 2 gün bekledi geçmeyince sinirlenip söktüm alçıyı sonra paraya kıyıp ege üniversitesi hastanesine gittim adam röntgene bakıp doku zedelenmesi falan dedi ama herhangi bişey yapmadı el bilekliği kullan hareket ettirme 1 hafta sonra geçer dedi. Haftalar haftalar bi türlü geçmedi bırakın ağrıyı sızıyı şişlik bile inmedi, şimdi ben bununla yaşamak zorunda mıyım hayatım boyunca yoksa hala bir umut var mı bunu öğrenmek istemiştim çünki baya kötü durumda elim o yüzden




 
doktor alçıya almış sen çıkarmışsın sonra gelip duyuruya bunu mu soruyosun?

neyse cevap vermek gerekirse biz nerden bilelim.
  • cilgin fantezilerin adami  (30.03.15 01:40:42 ~ 01:41:02) 
extreme sporla uğraşmaktayım, benim tecrübelerime dayanarak, ki çokça yaşadım. şişiği geçmeyecek ancak ağrıları zamanla dinecek. bu zaman da genelde çok uzun bi zaman oluyor tamamen geçmesi açısından. abartı bi şişik varsa tekrar doktora görün ancak hafif bi şişik çok küçük bi ağrı ya da bi takır tukur yapma falan hep bırakmıştır benim bileklerimde.


  • k dot  (30.03.15 04:38:24) 
hocam alciyi ellemesen iyiymis. doktora mutlaka git. mumkunse ayni doktora gitme. gittigin doktora olayi en basindan anlat.
bende benzer biseyi ayak bilegimde yasadim. ilk 1 hafta cok canim acidi basarken sonra zamanla gecti. 2 ay o yuzden bana ciddi gibi geldi. umarim degildir, gecmis olsun..

  • guldum gectim genceciktim  (30.03.15 17:41:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.