Merhabalar,Yeni bir eve taşındık. Ev biraz büyük. Ben askerdeyken evin içi yapılıyordu ve babamlara ağ bağlantısı için de kablolama yaptırmalarını tembih etmiştim. Fakat, iş yaptırdıkları taşeron "Gerek yok abi, wireless ile artık her yerden giriliyor internete" gibi yüzeysel bir bahaneyle yırtmışla
Merhabalar,
Yeni bir eve taşındık. Ev biraz büyük. Ben askerdeyken evin içi yapılıyordu ve babamlara ağ bağlantısı için de kablolama yaptırmalarını tembih etmiştim. Fakat, iş yaptırdıkları taşeron "Gerek yok abi, wireless ile artık her yerden giriliyor internete" gibi yüzeysel bir bahaneyle yırtmışlar, bizimkileri vazgeçirmişler. Şimdi kablosuz ile bağlanıyorum güç bela, fakat online oyunlarda yeterli olmuyor. Bir de mikrodalga çalışınca kablosuz tümden iptal oluyor. Yeniden kablolama yapmak gibi bir imkan yok. Hani sıva üstü kablolama yapabilirim, fakat estetiğin içine edecek (Mike Tyson'ın terk ettiği malikaneye taşındık).
Şöyle bir ürün var:
www.vatanbilgisayar.comLinksys Powerline Adaptör diyor.
Kullanan veya çevresinde kullanıldığını gören var mıdır acaba? Tavsiye eder misiniz? Kabloya göre verimi nasıldır? Kesintisi vs. olur mu? Bir de bunun 85Mbps ve 200Mbps olanları var. Çok çok performans farkı görülür mü?
Cevaplar için teşekkürler