[]

cepteteb kullanan var mı?

bunda hesap açınca hem vadeli hem vadesiz hesabımız mı oluyor illa? sadece vadesiz hesap açtırma şansımız yok mu? vadeli hesapta kart ücreti var mı? enpara gibi güvenilir mi?

edit: pardon, ister kredi kartı ister banka kartı için başvurabiliyormuşuz ama o zaman şöyle sorayım. kredi kartının daha başka avantajları var mı? 2. bir kredi kartı istemiyorum da.


 
Enpara gibi güvenilir değil, ben ne kadar para yatırdıysam alıp alıp kaçtılar, afsdfas :D
Bu sorunun amacı ne ya? Sürekli duyuyorum, yani ne düşünülüp soruluyor, eski banka hortumlamalar muhabbetiyse ne kadar yasa denetleme çıktı o günlerden sonra, bu gün paranızın yok olabilmesi için bankanın iflas etmesi gerekir veya tayyip paraları istiyorum der, iflas durumunda bile yüz binlik kısmı sigortalıdır.
Tek hesap var, bunu ayarlardan faiz işlesin işlemesin şeklinde ayarlayabiliyorsunuz, vadeli hesapta kart ücreti ne demek hiç bir fikrim yok, ben hayatımda "vadeli hesap kart ücreti" diye bir şey duymadım.
Yine de belirteyim, her banka internet sitesinde ürün ve hizmet ücretlerini duyurmak zorundadır:
www.cepteteb.com.tr
  • atom karincanin torunu  (29.03.15 19:47:17) 
kredi kartı istersen geliyor. istemezsen yok. kredi kartı yoksa ücret de yok. enparada vadesiz hesapta faiz yoktu. bundaki normal hesapta faiz işliyor. tek fark bu.


  • baal  (29.03.15 20:31:26) 
Güvenilirliği konusunda bence bazı problemler var. Dikkat etmeni öneririm. Kredi kartı istemezsende onlar itelemeye çalişiyor.


  • paudi  (29.03.15 20:44:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.