[]

Erkeklere ilk adımı asla atmayan kızlara soruyorum

Erkeklere ilk adımı asla atmayan kızlara soruyorum. Sizden hoşlandığını bildiğiniz ama gelip sizle konuşamayan bir erkek olduğu zaman, içiniz içinizi yemiyor mu, sizden vazgeçer, başka biri kapar diye korkmuyor musunuz?




 
korkmuyorum.


  • devilred  (29.03.15 17:08:43) 
Benden hoşlana hoşlana "başka biri tarafından kapılabilecek" nitelikte birisinden zaten ben hoşlanmam. Hoşlanmışsam da yine ben soğurum zaten hiç zahmet etmesin. Bunun için içim içimi yemez.


  • pandispanya  (29.03.15 17:16:52) 
Adamı değil de kızı başka birisi kapar bence :D


  • neferkitty  (29.03.15 17:18:25) 
Sanki evet deseniz öleceksiniz.


  • frodox  (29.03.15 17:26:45 ~ 17:27:46) 
bu duyurunun hitap ettiği kesime hem girip hem girmiyorum. bi arkadaşa bakıp çıkacağım durumu bendeki sanırım. neyse

eğer ciddi ciddi etkilendiysem ve hala bi adım göremiyorsam ben tez canlı insanım olacaksa beklemenin alemi yok gider konuşurum baktın olmuyor can çekişmenin alemi yok. aaaa
  • indescribable  (29.03.15 18:01:43) 
Ben ilk adımı atıyorum ama kadınlara tavsiyem bunu yapmamaları. İlk adımı atmaya çekinen adam biraz korkak karakterli oluyor, en ufak şeyde kendi kabuğuna çekiliyor, sizi kaybetmemek için çabalamıyor.

Kızlar, bırakın ilk adımı erkekler atsın. O cesareti gösteremiyorsa maalesef cacık olmuyor zaten kendilerinden.
  • stratejisizsiniz  (29.03.15 18:27:18) 
Eğer hoşlandığını düşünüyor ve ben de hoşlandığımı belli etmeme rağmen hala gelmiyorsa; Herhalde istemiyor diye düşünüp bi adım atmam açıkcası. Sebebini bilmiyorum.


  • shejia  (29.03.15 18:28:15) 
Korkmuyorum. Sonunu Düşünen kahraman olamaz.


  • kakao  (29.03.15 18:28:44) 
Kız tarafı ilk adımı attığı zaman pek kıymetli olmuyor. O erkek hoşlansa bile, kızın ilk adımıyla kendini daha üst görmeye başlıyor. Alışık değil.

~ soruna cevap olsun, "Sizden hoşlandığını bildiğiniz.." demissin ama o durumdan emin olmadan ilk adımı (2 kere) atmışlığım var, sonrasında da bahsettiğim durum oldu. O olaylardan sonra da bir daha da öyle bir yanlışa düşmedim. Hoşlandığım erkeklerin başkalarına gitmelerine de alışığım ayrıca.

Hoşlandığı halde açılamayan pasiflikte bir erkek de hiç çekici değil bunu da belirteyim.
  • mandalina kokusu  (29.03.15 19:22:37 ~ 19:23:58) 
İlk adım dediğimiz nedir, onu bir tanımlamak gerek önce. Birine gidip "Senden hoşlanıyorum" veya "Merhaba, bugün havalar da iyi değil mi" demişliğim yok. Zaten halihazırda konuşmadığım kişilerden hoşlanamıyorum. Hoşlanabilmem için çnce ağzından bir şeyler çıkması ve benim o insanın derdini anlatacak kadar dil bildiğini görmem gerek. Maçtan çıkmış futbolcu gibi "Yanii, evet, öyle oldu tabii. Önümüzdeki maçlara bakacağız" kadar Türkçe konuşabilen birinden hoşlanacağımı sanmıyorum. Ama eğer birinden hoşlanmışsam, kelimelerimden, davranışımdan anlaşılır; normal zamanda bile insan görünce ağzım genişlemeye başlıyor, hoşlandığımda zaten ağız kulaklara varır kendiliğinden, bakışlar kayar. Bir de öyle ilerler ki, kimin adım attığı, adımın nerede başlayıp nerede bittiği bile belli olmaz zaten. Hint filmi gibi "Sen bir adım gel, ben de buradan adım atayım"larla işim olmaz. Çıkma teklifi devrini geçtiğim için de öyle kesin sınırlar da olmaz, "10 saniye önce birlikte değildik, 10 saniye sonra birlikte olmaya başladık" gibi. Şöyle bir baktığımda kimsenin adım attığını hatırlamıyorum, daha çok birlikte ayaklarla kesintisiz bir süpürme hareketi yapa yapa o noktada buluşmuşuz gibi, iki mıknatıs birbirini çekiyormuş gibi.

"Ya kapan olursa" diye düşünmedim, kaparlarsa kapsınlar, dünyanın sonu değil. Dünyadaki son ve tek doğru da o değil, ben de onun birlikte olabileceği tek insan değilim. Kapsınlar, gitsinler, önümüzdeki maçlara bakarız.
  • aychovsky  (29.03.15 19:35:24 ~ 19:42:58) 
geleceğin kız kurularını görüyorsunuz.

@mandalina ne alaka değersiz oluyor? şu genellemeden vazgeçin. size yazan her erkeğin yavşadığını düşünmeniz kadar sığ bir düşünce. kadınlar ilk adımı atmakla, kendini ağırdan satmayı karıştırıyorlar.
  • false pretension  (29.03.15 21:54:26) 
ben o açılımı bir kez yaptım, tüm arkadaş grubu olarak nerdeyse "bu adam aşkından ölüyo yeaa" derken adam beni sadece arkadaş olarak gördüğünü söyledi. detaylıca yazmıştım da hatta buraya tam 2 yıl önce. adamın hareketlerinde değişme yok, arkadaşları "x'i ara, birlikte dışarı çıkın bişeyler yapın, hadi langırtta siz ikiniz takım olun" ve hatta daha da öteye gidip "x de iyi çocuk yeaa, ama biz çekingen olduğunu düşünüyoruz" dediği halde adam bana bacımsın dedi. o kadar emin olduğum adam böyle yaptıysa bir daha adım madım atmam. ay travmalarıma geri döndüm şimdi.


  • letheavendangered  (30.03.15 00:10:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.