Giriş
(1)

GSS Prim Borcu

Namariel
devletimiz saolsun bi gün uyanıyoruz devlete 4 bin borçluyuz. hallelujah..bir arkadaşımın 2012 den itibaren prim borcu görünüyor 25 yaş üstü olduğu için. ancak üniversiteyi 2013 de bitirdi 27 yaşında. gidip itiraz edilse silmezler muhtemeln ama 122 lira olan prim borcunda indirim yaparlar mı?bir de
devletimiz saolsun bi gün uyanıyoruz devlete 4 bin borçluyuz. hallelujah..
bir arkadaşımın 2012 den itibaren prim borcu görünüyor 25 yaş üstü olduğu için. ancak üniversiteyi 2013 de bitirdi 27 yaşında. gidip itiraz edilse silmezler muhtemeln ama 122 lira olan prim borcunda indirim yaparlar mı?
bir de bankada bulunan para da mı katılıyor bu hesaba?
0
Namariel
(29.03.15)
25i doldurunca öğrencilere de borç yazılıyor.

Primde indirim yapılıp faizler silinebilir. Ama Martin sonu son gün. Hayvani kalabalık vardır muhtemelen. Yarin bi gitsin basvursun gelir testi için.

Bankadaki para, ev, arsa, araba, evdeki makineler kadar bakiyolarmis valla.
0
elorelia
(29.03.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.