[]

Sevgili bulmak neden bu kadar zor?

Selam ahali, soruyu biraz daha açayım. Sevgili bulma işi bana çok zor geliyor. Yani birini beğeneceksin, kafan uyacak, o kişinin sevgilisi ya da hoşlandığı başka biri olmayacak, o kişi de seni beğenecek de olaylar gelişecek falan filan. Çok zor değil mi lan? Millet nasıl yapıyo bu işi gerçekten çok merak ediyorum. Mesele doğru zamanda doğru yerde olma meselesi mi? Tamamen şans kısmet işi mi? Ben mi çok şanssızım, nedir bu işin sırrı? Anlatın aydınlatın beni. Bi de şu fuckbuddy olayı var ki ona girmiyorum bile, tamamen ütopik bişey benim için.
Herkese iyi geceler



 
kafanda çok büyütmüşsün bence. oluruna bırak olur o


  • ayrıl coco  (29.03.15 01:28:10) 
Oluruna bıraktı diye böyle oldu bence :)

Bende böyle oldu tamam minik platonik durumlar yaşadım ama o kadar yani. Sonra vazgeçtim aman kim uğraşacak diye

Takip ediyorum. Bakalım neler diyecekler
  • indescribable  (29.03.15 01:33:24) 
ortalama bir erkeksen çabalaman lazım, öyle armut piş ağzıma düş olmuyor. oluruna bırakman yapacağın en büyük hatan olur.

çok büyütüyorsun diyenleri de sikleme, tuzu kuru bu konularda hepsinin.
  • fransizkalanadam  (29.03.15 01:40:21 ~ 01:41:39) 
sanki biraz tipsizmissin algisi uyandirdin bende kusura bakma kardes.


  • groove  (29.03.15 04:38:25) 
Zor değil..tip varsa seni bulurlar.


  • roe  (29.03.15 04:56:48) 
sevgilik meselerinde 3 şey önemli ..
1Tipine gelenler ( olsa sormazdın )
2 Parana gelenler ( gösterişli bi hayatın olsa gelirler ) sanırım paran yok ya da oyle bi hayatın
3 Evlenmeye gelenler ( bu grupta 30 una yaklasmıs hatun grubudur ve nedense türk kadınlarında 30 undan evvel evlenme arzusu vardır .ortalama bi tip ve ortalama bi maddi durumun varsa gelirler .Genelde yakın çevreden kişiler aracılığyla bulurlar ve türk toplumunun yüzde 60 ı boyledir.
  • cenkist  (29.03.15 05:09:54) 
Herkes tipsiz misin tadında yaklaşmış olaya, duyuru tayfasından bu kadar yüzeysel yaklaşımlar beklemezdim doğrusu. Tipim ortalama diyebiliriz ama bu işin sadece tiple alakalı olmadığını gözlemledim çevremde vs. Ha çok yakışıklı olsaydım bu kadar sıkıntı yaşamazdım muhtemelen ama işin bu sadece küçük bi etkeni bence. Dediğim gibi daha mantıklı ve işe yarar yaklaşımlar beklerdim. Neyse saolun yine de.


  • living on the edge  (29.03.15 05:39:20) 
tipin guzelse seni bulurlar yalanina inanma. adim atan kiz mi var la.


  • baldur2  (29.03.15 05:42:26 ~ 05:42:49) 
Sende para da var, demek ki bu işler paraya bakmıyor. Muhabbetini geliştir. Bi de kriterlerini düşür. Güzel olsun istiyorsun ama onları boşta yakalaman çok zor. Biraz daha ortalama ya da ortalama altı kızlara yönel. Erkeklerin işi daha kolay aslında da sen kendine zorlaştırmışsın.


  • mandalina kokusu  (29.03.15 11:11:10) 
bir kere kendine güven. elde edilemeyecek kadınlar olduğu gibi hiçbir kadın da elde edilemez değildir. belki biraz şansın bunda payı vardır ama aklını kullanarak yaklaşmayı dene. ben şundan hoşlandım, onun peşinde koşayım deyince bir kere 1-0 geriden geliyorsun. kendine ve çevrene hakim ol. ne yaparsan yap, kadınlar kendine güvensiz ama yakışıklı erkektense kendine güvenli ama çirkin erkeği tercih eder (çoğu zaman)


  • rakicandir  (29.03.15 11:36:12) 
çünkü zor olduğuna inanmışsın.


  • bigl0rd  (29.03.15 11:48:27) 
Görsellikle alakalı. Toplamda beğenilesi biriysen, daha geniş bir kitleye hitap eder ve bu bahsettiğin süreçlerin hepsini daha kalabalık bir kadro içinde yaşarsın. Bu da kolaylık demek.


  • arnold schwarzeneger  (30.03.15 09:16:14) 
anlattığın gibi sevgili "bulunan" bir şey değil. yanlış biliyorsun.


  • uuth  (30.03.15 09:17:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.