[]

mega holdings

bugün biri geldi, kıramayacağım da biri, mega holdings'i anlattı.
neyse ben bunu bir iki sıkıştırdım ama en sonunda "bende tam hakim değilim konuya, arkadaşla beraber yine geleceğiz" dedi.
şimdi bu gelenlere neler söylemeliyim veya neler sormalıyım ki gık diyemesinler, cevab veremesinler, arkalarına bile bakmadan geldikleri gibi gitsinler?
900 dolar istedikleri web sayfasına "ben bunu yarım saatte bedava yaparım, hatta 50 lira para harcar sizinkinden daha çok reklam alırım" dedim.
bunun gibi başka neler söylenebilir?
(olay kovmak filan değil, sırf bunların rezil oluşunu gösterecem herkese, biraz da eğlenecem o yüzden)

 
dava açıldı adamlara dolandırıcılıktan. ayrıntıları sözlükteni başlığında bulabilirsiniz eminim.


  • argent dawn  (28.03.15 17:28:00) 
  • cokponcik  (28.03.15 17:31:46) 
sınırsız falan derlerse o zaman youtube gibi bi site yapacam ben herkese video izlettircem olur mu falan de görsünler ebelerinin bale pabuçlarını :D


  • tosunpasa  (28.03.15 17:36:06) 
Hicbir sekilde onlaru yaptiklari isin mantiksizligina ikna edemezsin bik kere bunu diyeyim. Ben olsam arkadasligimi bitirirdim.


  • mahone  (28.03.15 17:47:35) 
bu sitenin en üst tarafına bir duyuru eklenmesi ve içerisine de sürekli, sürekli ve süreklü sorulan soruların cevaplarının yazılması gerek.

"ya arkadaşım da bu işleri yapıyor, geçen italyaya tatile gitmişti hatta" yalan, hepsi yalan. biz eşşeğiz zaten, biz boşuna çalışıyoruz. kolay para varken günde 12 saat çalışıp kendimizi yoruyoruz. öyle birşey olsa 100 tane hesap alır her birinden ayda 1000$ kazanır ortalığın anasını ağlatırdım. ama yok işte.
  • cetoxim  (28.03.15 18:10:57) 
şunu sor 10 tane satarsa kaç para kazanacak? ne kazanacaksa sen 2 katını ver onlara. senin hazırladığın siteleri satsınlar :)


  • ceycey e  (28.03.15 18:55:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.