[]

kemal sunalin bi filmi vardi

birden aklima geldi. turk sinema tarihinin en iyi sahnelerinden biriydi bence. kemal sunal depresif halde sokakta kavga eden, bagiran, cagiran insanlara bakiyordu. hangi filmdi o?




 
"kemal sunal depresif" keywordlerine göre aklıma tek bir film geliyor, o da:
(bkz: abuk sabuk 1 film)

  • uuth  (28.03.15 14:35:25 ~ 14:44:55) 
eşşeğin karnında elmas aradıkları film vardı adı aklıma gelmiyor şimdi sonunda 1 mayıs'ta işçilerle birlikte yürüyolardı o olmasın?


  • yazmamaya yemin eden adam  (28.03.15 14:37:06) 
Benim de aklima "koseyi donen adam"da mister 4nal'in bok sirasi icin kavga eden tiplere kemal sunal'in kapidan alayci ve ibretlik bi sekilde bakmasi geldi.. Gulen adam'da da vardi sanki boyle bir sey, evet.. Sorunun cevabini cok merak ediyorum su an.

Edit: ben yazarken yazmamaya yemin eden adam yazmis bile..
  • mesudiyeli mesut  (28.03.15 14:39:35 ~ 14:40:40) 
arkadaşlar, depresif diyor, siz gülen adam diyorsunuz. gülen adam'da filmin sonunda ağlıyor ve ortalıkta kavga gürültü de yok.

abuk sabuk 1 film olduğu konusunda ısrarcıyım. çok kişi bilmez. hatta bu değilse bile bu vesileyle izlenmesini tavsiye ederim.
  • uuth  (28.03.15 14:44:30) 
80'lerdeki 3-5 filmde var bu, Gulen Adam olabilir, Abuk Sabuk Bir Film olabilir. Ilk benim de aklima Koseyi Donen Adam geldi.


  • aychovsky  (28.03.15 15:18:31) 
Hatta Varyemez'de bile buna benzer bir sahne vardi. Kemal Sunal toplumcu her filmde, tum film komik olsa bile bir an depresif bir sekilde para icin birbirlerini satan insanlara bakar. Carikli Milyoner'de de var boyle bir sahne.


  • aychovsky  (28.03.15 15:20:44) 
bu soruyu ancak ben bilirim herhalde, bu sahne kemal sunalın üç kağıtçı filminde, belediye reisi olduktan sonra öleceğini söylüyor millete, bir gün sokakta yürürken insanlar kavga ediyorlar, o da soruyor niye kavga ediyor bunlar diye, yaşlı bi adam, sizin cenazenizi kaldırmak için aşağı mahalleyle yukarı mahalle kavga ediyor diyor.


  • hzben  (28.03.15 18:50:54) 
yukaridan asagi tek tek tikledim ama esas tiki hzben hakediyor. evet aynen o sahne.


  • mayeskuel  (28.03.15 20:41:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.