[]

ekşi duyuru'ya ne olmuş

ana sayfa hepten sabitlenmiş duyurularla bezeli.. böyle mi kalacak artık?




 
olmaz öyle şey bence...


  • vital  (27.08.09 11:21:29) 
heyecan yapmayalim. duyurunun biraz performanslanmasi adina bir kac degisiklik yaptim, bozuluyor gibiyse haber verin. hama heyecan yapmayalim.


  • compumaster  (27.08.09 11:21:30) 
panik yapmayın yaw, esti geçti öyle. eski yeni ne kadar kan ilanı, öncelikli vs. varsa tepeye çıktı, ne kadar silinmiş duyuru varsa gözükür oldu. sonra site komple erişilmez oldu, aha şimdi düzelmiş. don't panic.


  • kibritsuyu  (27.08.09 11:22:00) 
en baştakiler kan aranıyor duyuruları. onun dışında 3 tane sabit ilan var, ki onlar da gördüğüm kadarıyla yeniler, yani günlerdir orda sabitlenmiş değiller. bunun neresi sizi rahatsız etti?

ek: ben bişiler kaçırmışım gağğliba.
  • mea maxima culpa  (27.08.09 11:26:26 ~ 11:28:20) 
üç kuluvalla bi elham okuyun, geçer.


  • aithra  (27.08.09 11:54:08) 
@mea maxima culpa: diyecek söz bulamıyorum.


  • gonion  (27.08.09 14:43:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.