[]

Yabancılarla evlenen tanıdklarınız var mı ? Evlilikleri nasıl ?

Çevrenizde duyduklarınız ilişkileri nasıl ? (svgililiği sormuyorum bildiğin evlilik )




 
4-5 tane var, hepsinin de evliliği iyi. Bir sıkıntıları yok dışarıdan.


  • aychovsky  (27.03.15 22:06:01) 
evet dayim amerikali bir kadinla evli
dayim universiteseyken amerikada tanisip evlendiler
kadin iki cocugunu amerikada buyuttu dayim turkiyede senelerce tek yasayip para kazandi oraya yolladi
kadin ve kizlari yaz tatillerinde gelip bikac hafta kalip geri donduler
dayım noellerde falan oraya gitti
26 yildir evliler ama kadin daha turkce "meraba, naber, benden de iyilik" gibi kaliplari öğrenemedi bile, ya da öğrendi de anlamazlıktan geliyor :)
kuzenlerimi hayatim boyunca 8-10 kere gormusumdur, iki kelime laf etmisligimiz yok
buna ragmen disardan cok mesut gorunuyolar ya da dayim tukurdugunu yalamamak icin mutlu taklidi yapiyor
tabi bu cok ekstrem bi ornek bence. ben de yabanci bi adamla birlikteyim ama bu durumla alakasi yok.
  • littlejack  (27.03.15 22:10:19) 
fransızlarla evli bir çok kız arkadaşım var, hepsi yurt dısında yasıyor detay bilemem o yüzden ama facebook'tan mutlu gibiler, paso dünya gezisi falan. bir tanesi galatasaray ünisinde okurken tanıştı exhchange bir fransız çocukla onlar türkiye'de yaşıyolar baya mutlular anladıgım/gördüğüm kadarıyla. o değilde fransız erkekleri resmen piyasayı talan etmiş ya şimdi fark ettim.


  • fransizkalanadam  (27.03.15 22:10:35) 
bi sıkıntı yok bildiğim kadarıyla.


  • norek  (27.03.15 22:13:58) 
Azeriyle evli akrabam var ama yabancı sayılmaz zaten.


  • immortal  (27.03.15 22:21:56) 
Kuzenim var gayet mutlular. İki çocukları var. Allah bozmasın geçimlerini...


  • gotic  (27.03.15 22:21:57) 
(bkz: sergül kato)
blogu var.

  • tunc_  (27.03.15 22:30:47) 
var. bu durum eğişkenlik gösteriyor. bir kısmı çocuk belli bi yaşa geldikten sonra ayrılmış. bir kısmı çok mutlu bence oluru var. imkansız değil. üstelik iki farklı kültürün çarpışması aynı zamanda o kültürleri de keşfetmek demek olduğundan ilişkinin o alengirli kısmının ömrünü de uzatabiliyor


  • gis  (27.03.15 22:33:57) 
Kuzenimin arkadasi rus kiziyla evlendi. Kiz da tas gibiydi eheh.
sonra bosadi kizi niye bilmem.

  • rayde  (27.03.15 22:39:28) 
en az 50 tane var. geneli mutlu huzurlu. ama şöyle bir şey var kadınlar çok bağlı erkeklere ve ne derse yapıyorlar. hepsi de çok güzel bu kadınlar. bir nevi asimilasyon var ama baskı şiddet vs hiç yok. 50 derken 50 si de erkek türk kadın rus, ukrayna, azeri, kırgız, tai, alman vs vs


  • ground  (27.03.15 22:42:50) 
2 iş arkadaşım da yabancı bir erkekle evli. ilişki detaylarını bilmiyorum ama mutlu görünüyorlar. (kadınlar Türkiyeli, erkeklerden biri Almanyalı, biri Fransalı.)


  • sheridans  (27.03.15 22:48:56) 
Benim de bi kadın arkadaşım fransız birisiyle evli. Çok iyi gözüküyorlar. Anlattığına göre şöyle bi olayları varmış fransızların, oğlan çocuğunu evliliğe hazırlıyorlarmış iyi bi eş, baba olsun diye. Bizdekinin tersi gibi yani.


  • phoenixboy  (28.03.15 10:01:46) 
2 tane Danimarkalı ile evli arkadaşım var ikisi de çok mutlu. Türk erkekleri gitsin Danimarkalılar gelsin demem asla, Bizim erkekleri seviyorum ama Danimarkalılar çok iyi baba ve koca oluyor,doğruya doğru.


  • Hersheys  (28.03.15 12:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.