[]

robert kolej'e torpille sokulan puanı düşük ikiz hakkında

sözlükte yazar değilim, onun için buraya yazayım dedim.. mevzubahis uygulama yeni bir şey değil, 18 mart üniversitesi çeko 98 girişliyim ve uygulamadan o zaman haberim olmuştu benim de. ha saçma mı evet, o zaman da saçma gelmişti, şimdi de öyle. sınıfta ikiz bayan arkadaşlarımız vardı, ilk zamanlar çok şaşırmıştım bunlar nasıl aynı okul ve aynı bölüme düşmeyi başardı diye, başkaları da merak edip soruyordu kendilerine, şans işte falan deyip geçiştiriyorlardı. samimiyet biraz ilerleyince kendilerinden öğrendiğim kadarıyla o zamanki adıyla öys sonuçları açıklandıktan sonra dilekçe ile ösym'ye başvurmuş bunlar, işte ailenin durumu iki ayrı şehirde okutmaya müsait değil vs. diye, detaylarını tam hatırlamamakla ve emin olmamakla birlikte, ikiz kardeşlerden düşük puan alanın yerleştirildiği yere diğer kardeş de bu şekilde yerleştiriliyormuş. robert kolej'deki durum tersi, yüksek puan alanın yanına düşük puan alan yerleşmiş, sanırım bunu sağlayan sebep bizim ikizlerinkiyle aynı, ailenin ekonomik durumu. fakirsen düşük puanlı kardeşin yanına zenginsen yüksek puanlı kardeşin yanına gibi sığ bir çıkarım yapabilir miyiz? olabilir bilmiyorum, biri lise öteki üniversite, farklı değişkenler var. ama şu bir gerçek ki bu uygulama çook eskilerden beri var. caps de var ama vermem niye ifşa edeyim lan..




 
iyi de şöyle bak duruma. 98 yılında çomü'yü hele hele çeko'yu kaç kişi istiyordu? izdiham mı vardı sanki ya da insanlar en tepeye mi yazıyordu? hayır. robert koleji denen yer ise insanların girmek için dişlerini tırnaklarına takarak çalıştıkları bir yer. aynı değil durum, benzer bile değil.


  • soul sacrifice  (27.03.15 17:46:18) 
doğru söylüyorsun, olayın saçmalığı ve oluşan hak mahrumiyeti konusunda hemfikiriz. sadece yeni bir şey olmadığını, böyle absürd uygulamaların süregeldiğini belirtmek istedim.


  • kcbilir  (27.03.15 17:53:18) 
eğitim bakanlığının bu konuda özel bir uygulaması olduğunu ben de duymuştum ama kanun ve kuraldan çok daha uygun olacağı için yapılan tamamen adeletsiz bir uygulama zira yeterli puanı almış ama girememiş ilk çocuğun hayatı değişiyor. bence uygulama ikizlerden iyi olana göre değil kötü olana göre ayarlanmalı, bu kızlar robert'a zorla itelenmesi yerine her ikisini de avusturya lisesine yerleştirmek daha mantıklı. zaten bunların kuzeninin açıklamasından da anlaşılacağı gibi çocuklar eğer dediği kadar iyiyse burada da başarılı olacaklardır.


  • in search we trust  (27.03.15 18:00:11 ~ 18:00:59) 
açıklanan detaylara göre oldukça zengin bir aile, baba elektrik dağıtım şirketi sahibiymiş. çocuğun o okula sokulma nedeni olarak ailesinden şöyle mal bi açıklama gelmiş
- dedesi doktor onun hastalarına sürekli koşar(ne alaka amk dede?)
- babasının elektrik dağıtım şirketi var (elektrik yokluğu mu var ülkede, roberte kaçak hat mı çekmiş bu?)
- kızımız her sene yurt dışında tatil yapıyo dil biliyor (ulan orda okuyan çocukların alayı biliyor seninkinin ne farkı var)
- görürsünüz bizim kızımız çok zeki o okuldaki bütün arkadaşlarından daha iyi yapacak (madem iyi yapacak sınavda niye geçemedi onları amk)
  • masa penisi  (27.03.15 18:36:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.