[]

(Acilli soru) Laptop alacagim, macbook mu yoksa baska bır sey mi?

Saat 6'da almaya gidecegim. Simdi uzun zamandir benim hayalimde macbook air almak vardi. Ama uzun bir sure laptop alacagima ihtimal vermiyordum. Simdi birden aliyoruz olunca, sorayim dedim. Ne dersiniz? Onereceginiz baska bir sey var mi, suna da bak diye? Su an icin laptopı normal gunluk seyler icin kullanacagim, ama bolumum geregi bir 5-6 ay sonra sanki daha cok programlama icin falan kullanabilirim. Uzun omurlu olması onemlı yanı.

Ne dersiniz? Macbook mu alayim, yoksa baska oneri var mi?


 
macboooook


  • p girl  (27.03.15 16:07:24) 
Macbook Pro alın o zaman. Alamıyorsanız air almayın. Ben kullanıyorum. O kadar da performans alamıyorum.

p.s: yazılım işi ile ilgileniyorum.
  • bedbed  (27.03.15 16:10:16) 
macbook air al...


  • rentts  (27.03.15 16:10:21) 
öncelikle macbook. ikinci olarak da eğer her gün taşıyacaksanız (evden işe, işten eve şeklinde falan) air yoksa pro alın. sürekli masanın üzerinde duracaksa 15" yok alır koltuğa geçerim, yatakta kullanırım, sağa sola götürürüm diyorsanız 13" alın.


  • mr.goodcat  (27.03.15 16:13:37 ~ 16:14:03) 
samsung ativ book al.

bi bilgisayara o kadar para vermeye gerek yok, sakin.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (27.03.15 16:15:13) 
Macbook önerilerine hepsine birde n +1903 diyorum sen düşün


  • indescribable  (27.03.15 16:26:30) 
paran varsa macbook al tabi. ama ne olursa olsun, ne alırsan al samsung gibi bir marka alma.

samsung, casper, exper, datron, packard bell bunlardan uzak dur.
  • himmet dayi  (27.03.15 16:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.