[]

yosemite vs mavericks

mavericks'e geri döndüm, çok daha akıcı, hızlı gibi. sizin düşünceleriniz neler?




 
ram 4gb.

maverickste her şey daha akıcı gibi ya, belki de placebodur bilemiyorum.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (27.03.15 14:38:54) 
youmları okuduktan sonra yosemite'i hiç yüklemedim, maverickste de zamanında baya kötü yorum vardı ama bu kadar fikir birliği yokru ondan tereddüt etmeden yüklemiştim. 3-4 güncelleme sonra geçebilirim yosemite'e.


  • Golgi  (27.03.15 14:43:58) 
16gb bende akıcılık sorunu yok Yosemite için çok memnunum


  • efrasiyab87  (27.03.15 14:44:20) 
benim düşüncem macbooku iphonu kendi gelen sistemiyle kullanmak

iphone 5s im ios 7
iphone 4 üm ios 5
macbook air mavericks

ilginç bir yapım var. sistemleri yükseltmiyorum ben. sanki ona en uygun olan kendiyle gelen sistemmiş gibi geliyor.

3ü de fıstık gibi çalışıyore.
  • disardayim  (27.03.15 14:58:57) 
İş bilgisayarım MBP Late 2011 8 GB RAM . Yosemite kurdum ve bittim. Çok yoğun bir HDD kullanımı var bütün spotlight vs. leri kapatsanız bile. IT ekibiyle konuşunca SSD ile düzeleceğini söylediler şu an SSD ile mavericks kadar akıcı kullanabiliyorum.


  • hayyam ara  (27.03.15 16:53:58) 
ben mba mid 2013 kullanıyorum, pci drive var sanırım bunlarda, okuma yazma hızı hayvani, fakat yine de muhtemelen ram'den dolayı bir yavaşlık, ağırlık hissediyorum yosemite'da. bluetooh klavye ile wifi'ın sorun çıkarması bambaşka bir olay.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (27.03.15 17:00:56) 
Daha önce SSD ile tanışmadıysan eğer ağzın açık kalabilir. Masaüstü hackintosh'umda uzun süredir zaten SSD kullanıyorum farkı biliyorum. Ama MBP'deki farkı sana anlatamam pencere geçişi bile yapmıyordu bilgisayar.
Bütün görsel ve spotlight ayarları kapalı olmasına rağmen böyleydi bence inanılmaz bir fark yaratıyor.

  • hayyam ara  (28.03.15 12:40:03) 
Çok ucuz birşey değil ama imkanın varsa ya da bir arkadaşın hiç olmadı bir bak derim. Tavsiye ettim diye koşarak alırsın sonra pişman olursun aman diyeyim.


  • hayyam ara  (30.03.15 10:50:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.