[]

Yurtdışında Ermeniyle Karşılaşmak.

Arkadaşlar özellikle Avrupa'da karşılaşanları merak ediyorum,ne gibi tepkiler aldınız?

Ben iki kere karşılaştım.

ilki Polonya'da 5-6 kişilik grupla gece klübü dönüşü otobüs bekliyorduk 30-35 yaşlarında iki adam yanımızdan geçerken geri yürüdü,aksanlı bir şekilde türk müsünüz dedi,sonra da biz ermeniyiz diyip küfür ettiler,sakinliğimizi koruduk,Biz de onlara geri küfür ettik otobüse bindik gittik.

ikincisi de yine Polonya'da uluslararası bir ortamda şişe çevirmece oynuyorduk,Moskovadan geldiğini söyleyen 2-3 kız vardı,bir tanesinden oyun gereği bizim bir arkadaşı öpmesini istedim,gayet öptü falan. 10 dk sonra Erivan falan bir şeyler dedi,Ermeni misin sen ben seni Rus sandım kusura bakma deminki olay için,kasıtlı yapmadım dedim.

o'da sorun yok ben tarihsel şeylere takılı kalmıyorum alınmadım o yüzden benzeri bir şey dedi.

ps: SÖZLÜK BAŞLIĞINI OKUDUM ZATEN.

 
barselona'da klüp çıkışı rastgele bir ermeni ile tanışmıştım. çocuk pek ingilizce bilmiyordu ama sarhoş kafayla 30 dakika konuşmuştuk. rahat bir tipti, hiçbir sorun filan çıkmadı. konusu bile geçmedi.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (27.03.15 12:45:45 ~ 12:46:35) 
ben eşimle 3-4 günlüğüne erivan'a gittim. tek bir olumsuz davranış görmedim. bunların hepsi politikayla ilgili. sınır açılsa her iki taraftan da aşırı milliyetçiler hariç halkların arasında bir sorun olacağını sanmıyorum.

bu arada erivan güzel yer gidin siz de.
  • merhum  (27.03.15 13:00:39 ~ 13:19:15) 
bende maltada tanışmıştım çok iyi bir kızdı bunların tamamen politik olduğunun ikimizde farkındaydık hiçbir sorun çıkmadı gayet iyi arkadaşız halada görüşüyoruz


  • Yaratıcı Nickli Helper  (27.03.15 13:23:20) 
ben değil ama bir arkadaşım isveç'te bir gençlik projesinde karşılaşmış o anlatmıştı. milliyetçiymiş çocuk, "ararat bizim, bir gün orda mangal yapacağım..." falan demiş. öyle nefret dolu, sizi skecez sokacaz havasında bir tip değilmiş yani muhabbet ediyorlarmış ama kafa yapısı olarak böyle bir tipmiş. arkadaş da "e gel kardeşim türkiye'ye yaparız mangal ayıpsın" diyerek çogzel cevap vermiş aslanım benim.

bi de bizimki sormuş şimdi ermeniler dese ki doğuyu alıcaz savaşıyoruz savaşa katılır mısın, gelir misin? çocuk demiş tabii ki gelirim oralar bizim. huhoha.
  • der meister  (27.03.15 13:26:12) 
los angeles'ta bindiğim taksilerin herhalde yüzde 90'ının falan sürücüsü ermeni'ydi. "müşteri" durumundan mı bilmiyorum ama tümüyle de "oo komşu, kardeş"le başlayıp sohbetlerde ülkelerin içinde bulunduğu durumlardan başka bir şey konuşulmadı.


  • gidici  (27.03.15 13:31:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.