[]

Araba Ruhsatım Gelmedi?

Selamlar.

Ben iki hafta kadar önce ikinci el bir araba aldım. Karakolda ruhsatın 1-2 hafta içerisinde kargoyla eve gönderileceğini söylediler. Ama hala gelmedi. Nerden sorgulayabiliz bunu? Nasıl öğrenebilirim durumunu?


 
hayırlı olsun öncelikle :) o iş çok saçma aslında. önce en yakın ptt şubesini arayıp sor benim ruhsat orada mı diye, ya da yakınsa gidebilirsin. olmadı emniyete sormak lazım. trafik sigortası yapıldı değil mi bu arada?

benim şöyle oldu çok kırgınım emniyete ve ptt'ye o konuda, anlatayım: 6 ocakta arabayı aldım, 9 ocakta trafik sigortasını yaptırdım. sigortadan sonra yollarlar diye beklemeye başladım. gelmedi. 5 şubatta emniyete gittim göndermiyorlar madem gidip ben çıkarttırayım diye. boşuna gitmişim. "burada değil gönderilmiş postayla, en yakın ptt şubesine gidin" dediler. en yakın ptt şubesine gittim. orası en yakın olmasına rağmen sistemde eve 3 km uzaktaki şubeye göndermişler. onlar da eve getirmemiş. ruhsat şubede yatıyormuş. bir de oraya gittim boşuna. 1 günümü mahvetmişti bu olay.

en garantisi emniyeti arayıp sorgulamak, postalandıysa ptt şubesinden, postalanmadıysa emniyetten gidip almak. aslında etrafımda herkese diyorum beklemeyin postayı falan sigortayı yaptırır yaptırmaz emniyetten gidip alın kafanız rahat olsun diye, ama 1-2 hafta olduysa göndermiş olabilirler aramak lazım o yüzden.
  • signore  (27.03.15 11:50:06 ~ 11:51:16) 
Notere sordum nerede olduğunu söylediler


  • Yaratıcı Nickli Helper  (27.03.15 13:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.