[]

IKEA yorganlarından kullanan var mı?

selamlar,

nevresim takımlarım genelde ikea'dan ve ölçüleri normal geleneksel yorganlara göre farklı. bu nedenle bir süre sonra yorgan nevresim içinde toplanmaya başlıyor, uyuz ediyor, geceleri uykumdan uyanıp yorganı nevresimin içine tekrar yaymaya çalışıyorum, mutsuz oluyorum.

çözüm olarak ben de düşündüm ve dedim ki; "madem ikea nevresimlerini kullanıyorum, bari ikea yorganı da alayım, hem aynı ölçüdeler, böyle sıkıntılar da olmaz."

kışlık yorgan baktım ama hem fiyatları çok farklı birbirinden, hem de acayip özellikler. burada bir sorayım dedim kullanan var mı? memnuniyet durumu ne?

sizlerin yorumlarınızı bekliyorum yani :) sevgiler, mükemmel bir cuma olsun!

www.ikea.com.tr

 
yazlık ve kıslık olanları var bende baya ıyı


  • bryan fury  (27.03.15 09:09:38) 
yorgan ve yastığını kullanıyorum o kadar güzel ki yeni evimi de onlarla dolduracağım.


  • zenc  (27.03.15 09:22:34) 
Yorgan ve nevresimlerini kullanıyorum, memnunum. İptidai bir çözüm olarak, bir adet yorgan iğnesi ve yorgan ipi önerebilirim.

Eskiden annanelerimizin yorgan kapladığını hatırlayıp, büyük gelen nevresimleri uctan katlayıp yorganın üst ve ayak ucuna gelen kısımlarını diktim ben, rahat ettim. Temizliğe gelen bir abla varsa ondan rica edebilirsin ya da "do it yourself" .
  • old possum  (27.03.15 09:31:22) 
artık insanları anlamıyorum. polyester. hele hele yorgan gibi gece saatlerce maruz kalacağınız polyester sağlık için çok zararlı bir madde. %100 pamuk olması gerekir teninize temas eden ürünlerin. sonra kanser neden yükseldi diyorlar. kullanmayın şu giyilebilir petrol'ü.


  • insomni4c  (27.03.15 09:33:42) 
peki mesela bu linkteki 4 modelden hangisini kullanıyorsunuz siz kullananlar? en ucuzunu alsam da sıcak tutar mı mesela? ya da bi pahalısını mı alayım? onu almışken üstüne biraz daha koyup iflas mı etsem ya da?

farkı ne ki bunların? ısıtmıyor mu ucuz olanları? he hava aldırma olayını anladım ama onun dışında ne istenir bir yorgandan hiç bilmem...
  • loveinaflipbook  (27.03.15 09:44:15) 
Ben çocukların odasında ikea yorganları bahar aylarında kullanıyorum. Onun dışında kışın yün, yazın da pamuk yorgan, pike vb. kullanıyorlar. Hangi model olduklarına bakamdım çünkü onları da uçlarından dikmişim. Mutemelen en ucuz olanlarındandır.

Avantajları çok hafif olmaları ve çamaşır makinesinde kolayca yıkanabilmeleri. İyi ısıtmıyorlar hayır, sonuçta sentetikler çünkü. Ama kaloriferli bir evde çok üşünmüyor o yüzden kafi geliyor.

Verdiğin linkteki 399 tl lik yorgan muhtemelen kaz tüyüdür. Sıcak tutar ama biliyorsun kazları canlı canlı yoluyorlar :(
  • old possum  (27.03.15 09:52:19 ~ 09:54:51) 
ıyı ısıtanları da var etıketlerınde ısıtma oranı gıbı bısey var ona gore bakın.


  • bryan fury  (27.03.15 09:55:28) 
İkea kış yorganları kaz tüyü. Annemler kullanıyor, hafif ve rahat olduğunu söylüyorlar. Makinede yıkıyor filan. Ancak her görüşümde ben vicdan azabı çekiyorum.
Bu aralar yataş'ta yastık ve yorganlarda indirim var, madame coco ve english home'a bakabilirsin. Klasik türk yorganlarına göre ölçüleri farklı olabilir. Çok güzel ısıtan polyester yorganları var, hafif.

Kaz tüyü alma ya :((
  • kaymaktutmayansicaksut  (27.03.15 10:40:31) 
çengelli iğnelerin büyüklerinden var. onlardan alıyorsun 7-8 tane. derdin kalmıyor. yatılı okulda candı onlar.


  • trocero  (27.03.15 10:46:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.