[]

ben bu cocukla nasıl tanısırım?

sevgili ilişki guruları,
herkese iyi geceler.

instagram sayesinde şans eseri birine denk geldim. çocuğu gördüğümde çok etkilendim. ilk defa canlı canlı görmeden fotoğraflardan birinden etkilenme oldu bende. yaklaşık 2-3 ay önce takibe almamla beraber o da beni takip etmeye başladı. benim hep aklımdaydı da beklemeye almıştım.
yakın zamanda paylaştığım bir fotoğrafı da beğenmiş. bunun üstüne tekrar düşünme fırsatım oldu. çok sosyal, türkiyede iyi sayılan bir okulda okuyan ve düzgün bir tip. diğer fotoğraflara bakınca anlaşılıyor zaten kimlerle takıldığı, çevresi... hemen bunun üstüne stalklamaya başladım. linkedin'den buldum. sosyal mecrada neyi varsa inceledim.
avrupada derece elde etmiş.(hobi olarak yaptığı bir aktivitede)
önceden yurtdışında okumuş gibi.

hiç huyum değil böyle şeyler ama ben bu çocukla tanışmak istiyorum. ilerisi nolur bilmiyorum ama tanışmak istediğimi iyi biliyorum.
sadece instagramdan takipleşiyoruz ve hiç konusmuslugumuz yok. instagramda özel mesaj yeri varmış ama ordan yürümem, yürüyemem. yakıştıramam kendime bunu ve eminim ki böyle bişey yaparsam gözünde basit birisi olarak görüneceğim. hadi yaptım diyelim, cevap bile vereceğini sanmıyorum hiç. adamın arkadaşa ve çevreye ihtiyacı yok, onu görüyorum.

ben ne yapsam da bu insanla tanışsam?
likelardan mı yürüsem?

 
Likelar bi yere varmaz. Dm candır. Paylaştığı son fotoğrsflardan birinden muhabbeti başlat. Cevap verirse ne ala, vermezse de demek burnu biraz havadadır herhalde


  • phoenixboy  (26.03.15 22:09:44) 
mesajı ilk atan kişi olmak değersiz birşey mi?
ya da insanı değersiz mi kılıyor?

  • rakicandir  (26.03.15 22:27:43) 
guzelsen yuru diilsen kasma


  • groove  (26.03.15 22:32:14) 
ciddi bi niyetin yoksa dm den yürü. yok ben ciddiye de varım diyosan like lardan yürü. güzel güzel fotoğraflar at. twitterdan takipleş. onun ilgisini çeken twitler at. yani oltayı at bekle o senle iletişim kursun.


  • platoniclover  (26.03.15 22:34:44) 
hobileriyle, fotoğraflarındaki bir şeylerle ilgili şeyler sorun bence. size karşı ilgisi olursa kendisi açılan kapıdan girer zaten.


  • demirlisomya  (26.03.15 22:42:49) 
@raki
bazı insanlar için böyle bir kaide var. cocugu da tanımadığım için böyle düşünür mü düşünmez mi emin değilim. basit birisi olarak görebilir belki de.

bir kadının instamgram yada twitterdan daha karşı cinsten ışık gelmemişken mesaj atarak yada konuşma açmaya calısması bana göre gereksiz. basitleştiğini düşünüyorum karsı tarafın gözünde.

herkesin fikrine de saygılıyım. gelen cevaplara teşekkürler şimdiden.
  • very big cat you.  (26.03.15 22:45:24) 
Aa benim lan bu çocuk. very big cat you , kahve içelim mi bigun?





















(yersen :)
  • anonymice  (26.03.15 22:47:56) 
Dm yerine foto yorumlarindan yerini yaparsan daha sağlam olur. O da sana yorumlar bırakır, sonra belki dm. Ama su an ilk adim olarak dm'den yurursen olayi basitlestirmis olursun.


  • mandalina kokusu  (26.03.15 22:49:11) 
bencev al velini, istemeye gidin direk


  • exordinary  (27.03.15 00:21:36) 
linkedinde profiline kimin baktigi zaten gorulebiliyo galiba?


  • guldum gectim genceciktim  (27.03.15 02:00:11) 
anonim olarak baktim. normalde gozukuyor fakat gorundugumu sanmiyorum. zaten onun kapatma ayarlari da var.


  • very big cat you.  (27.03.15 12:50:36) 
önce bi kaç yorum cevap gelirse ne ala, sonra hakkaten sırıtmayacak bir mevzu yakaladığında dm'den yürü ? yani siyah foto gönderip "naber :p" olmasın mesajın. geri dönerse senindir dönmezse koy götüne sana "çocuk" mu yok.


  • Golgi  (27.03.15 13:00:01) 
mesaj atma. "bir arkadaşım" aynısını yaptı. bişey çıkmadı. "çocuk" sallamadı bunu hiç. dediğin gibi basitleştirir sadece. denildiği gibi yorum yap bir iki tane sağlam. yol aç o gelsin :)


  • kakao  (27.03.15 13:16:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.