[]

Ankara Raki Icilecek Mekan

Merhabalar,

Fiyatlarin cok pahali olmadigi, mezelerinin leziz olan, muzigi cok basip da kafa sisirmeyen bir raki mekani ariyorum. Bunun yaninda simdiye kadar gittiklerimi de yorumumla birlikte asagi ekliyorum. Burada 100luk raki, 2adet tavuk sis ve 6-7 adet mezeye 180TL odemistik. Buradan yola cikarak diger mekanlari da tahmin edebilirsiniz az cok.

Kizilay Tavukcu: Fiyatlar uygun gibi gorunse de o derece salas bir mekandan biraz daha ucuz olmasini beklersiniz. Meze cesitliligi konusunda biraz sikinti var gibi. Raki+Sohbet icin en iyilerdendir.

Kizilay Kumsal: Fiyatlar Tavukcu'dan cok farklid degil. Mezeleri oldukca basarisiz. Bir kere gittim, bir daha da gitmedim.

Tunus Ziver: Gittigim mekanlar arasinda en iyisi sanirsam. Yaprak cigeri ve sac kavurmasi oldukca iyi. Fiyati da Tavukcu ile hemen hemen ayni. Belki bir tik fazladir.

Tunus Laterna: Yunan meyhanesi konseptinde... Mezeleri gayet iyi. Muzikleri de Ege muzigi. Turk sanat muzigi esliginde raki icmekten sikilanlar icin bire bir. Fiyatlar biraz tuzludur ama.

Kuleli Meandros: Bir baska Yunan meyhanesi. Burasi daha bir eller havaya fakat. Fix menu bulunmakta ve Laterna'nin bir tik uzeri fiyatlari vardir

Farabi Komsu: Eller havaya baska bir mekan. Sadece fix menu bulunmakta. Eger sigir gibi icelim ama yaninda meze, ara sicak, yemek de olsun derseniz mekan tam size gore.

Tunali Bekri: Yillar once bir kere gitmistim. Cok iyiydi diye hatirliyorum. Fix menusu vardi. Garsonlari oldukca iyi niyetliydi. Artik kapatmak uzereyken, "Dogumgunu cocuguna son bir sarap acalim be abim." istegimizi kirmayip acmislardi.

Cinnah Mesrep: Yet another fix menu. Canli muzik vardi ve eller havaya kivamindaydi. Cok memnun kalmamistim buradan da.

Bunlarin disinda diger mekanlari bilenler varsa, bilgilenmek isterim.

 
biz hep rakıyı mülkiyeliler'de içerdik eskiden şimdi noldu bilmiyorum.


  • m7rv7  (26.03.15 20:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.