[]

Starbucks'ta ne içsem enerji verir, uykuyu dağıtır?

Kahve kültürüm yok. Ders çalışan arkadaşlar kahve içiyorlar, ben daha hiç denemedim.

Çok yorgun ve uykusuzum. Ama çalışmam gerekiyor, Starbucks'ta bu konuda bana en iyi hangi içecek yardımcı olabilir?


 
orta boy filtre kahve. içerisine 1 shot espresso


  • streak  (26.03.15 16:40:41) 
double espresso uykumu aciyor demisti bir arkadas


  • yuzır  (26.03.15 16:43:27) 
Filtre kahve, americano veya yesil cay. normalde bilinenin aksine yesil cayda kahveden fazla miktarda kafein vardir, ancak starbuckslardaki yesil cayin kafein oranini bilmiyorum.

Kahveler arasindaki kisisel tercihim ise filtre kahve olur. Buyuk ihtimalle bu aralar guatemala antigua vardir, sade yerine az sutlu iciyorum ben onu.
  • eeqlaehuje  (26.03.15 16:43:52) 
gözüm açılsın kafam yerine gelsin diyorsam double espresso+ extra shot alıyorum ben. 10 kaplan gücündedir. yetmezse ikinciyi içmeyin maymun olursunuz


  • argent dawn  (26.03.15 16:47:01) 
Americano


  • ondkz  (26.03.15 16:57:07) 
yedi shotlu americano içerdim zamanında ben. siz yapmayın, çişim bile kahve kokuyodu.


  • mutevazi  (26.03.15 17:01:04) 
ben işe gittiğim her gün bara girmeden önce double shot içiyordum, hiç de uykumu açmıyordu. hele ki molalarda içilen filtre kahveler daha çok uykumu getiriyordu.


  • patr  (26.03.15 18:04:42) 
amaç yorgunluk ve uykusuzlugu gidermekse, redbull derim. kahve bana da etki etmiyordu. o yüzden.


  • farrytikki2  (26.03.15 18:14:21 ~ 18:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.