[]

Macfit hakkında sorularım var (özellikle Fulya)

Merhaba duyuru ahalisi,

Bizim burada, Fulya'da meşhur olan bir Macfit var. Uzun süredir çeşitli salonları inceliyorum, en geniş ve ferah olan burası gibi geldi. Nasıldır, Macfit'i önerir misiniz?

Bir de spor tecrübesi olarak eksilerde olan biriyim. Mahalle maçlarından sonra sporla ilişiğini kesmiş biri olarak orada nasıl başlayacağım konusunda çekincelerim var. Başlangıç için program yazıp neyin nasıl yapılacağını düzgünce anlatıyorlar mı? Yoksa "her şey ekstraya girer abijim" mi diyorlar?

Böyle diyorum çünkü lisede 2 ay kadar gidip gebeşlikten bırakmıştım (vücut kitle indeksim 26 fakat yağlanma had safhada). Şu an hiçbir hareketi, hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Birinin bana kobay maymuna anlatır gibi göstermesi gerekiyor.

İmza: Üzgün kassız

 
fulyayı bilmiyorum, ama benim gittiğim şubede program çıkardığında hareketleri nasıl yapacağını gösteriyorlar. takıldığın bir yerde de sorabiliyorsun. ölçüm yaptırmak için randevu almak gerekiyor.


  • inheritance  (26.03.15 15:53:51) 
Ben önermem, fakat Macfit sınıfı yerleri önermeyince ya merdivenaltı mekanlar ya da daha yüksek bütçe gerektiren yerler kalıyor. Kötünün iyisi diyelim.

Gittiğinizde size standart bir program verip birkaç defa gösterirler fakat sonrasında tek başınasınız. Hocalar genelde Personal Trainer'lık peşindedir. Programın hareketlerini Youtube videolarından detaylıca inceleyip kendi formunuzu bir şekilde oturtabilirsiniz.
  • angelus  (26.03.15 15:58:15) 
aman uzak durun fulya macfitten.orası önceden mooi sports club dı. o zamanlar daha elit bi kitle vardı çünkü fiyatları pahalıydı. şu an ucuz diye duyan gelmiş, akşamları inanılmaz kalabalık. resmen sıra bekliyor millet aletleri kullanabilmek için.

ben sabah yada öğlenleri spor yaparım dersen daha tenha, tercih edilebilir. ama iş çıkışı gideceksen kesinlikle seçenekler arasında değil.

acıbadem spor(real in üstü) macfit ten çok daha büyük ve geniş. içinde mini halı saha, basket sahası gibi bi ton farklı alan var. yıllık üyelik 1800 dü en son. orayı tercih etmeni öneririm.
  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (26.03.15 16:13:25 ~ 16:59:46) 
benim gittiğim spor merkezi de 3-4 ay önce macfit'e geçti. Ortaköy'de. bizimkinde spa, havuz vs var. o yüzden fiyatlar yüksek. aylık 165 liradan başlıyor. buraya da bakabilirsin.

anladığım ve tecrübe edebildiğim kadarıyla bünyesinde değişik kalitelerde merkezler barındırıyor. genelleme yapmamak lazım.

ancak geçen havuzla ilgili bir şikayette bulundum. yok merkeze gitmiş, 25 tane yerin bağlı olduğu merkezde toplantı yapılacakmış filan. böyle saçma bürokrasi var gibi. bakalım üstüne gideceğim olayın.

@vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur arkadaşın dedikleri üzerine spor merkezini gezmek üzere randevu alıyorsun ya. akşam saatlerinde al. ne kadar kalabalık oluyor, durum nasıl saatinde gözle.
  • mea maxima culpa  (26.03.15 16:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.