[]

türkiyede ortalama bi esmerin yurtdısında daha çok beğenilmesi ..

Bir çok arkadasım avrupa amerika ve rusya dahil olmak üzere bir çok ülkede türkiyedekine oranla karsı cins ilişkilerinde daha basarılı olduklarını söylüyorlar.Hatta ben bi deneme yaptım .Tinder üzerinden ve yabancıların ağırlıklı kullandığı chat programlarından gerçekten de ortalama bi esmer olarak daha fazla beğeni ve sohbet iletişimi kurdum :) Bizim ülkemizde neden boyle ?




 
bizim ülkemizde esmer çok, onlarda az çünkü. bu kadar basit.


  • devilred  (26.03.15 13:49:24) 
Memleket esmere doymuş hocu :)


  • lcha  (26.03.15 13:50:31) 
türkiyede de sarışınlar daha popüler


  • ayrıl coco  (26.03.15 13:51:46) 
olay esmerlik degil. o dedigin ulkelerde kadin erkek iliskileri tabulara dayali degil ondan


  • baldur2  (26.03.15 13:52:41) 
baldur2'ye katılıyorum. insanlar beğendiklerine direkt yaklaşıyorlar, o yüzden. yani tinder'a giren sarışın oranın yerlisi adam da o kadar yazışıyordur.


  • lily briscoe  (26.03.15 13:56:48) 
ağbi türk erkeklerine hastalar yea


  • farrytikki2  (26.03.15 15:09:43) 
bizim ülkemizdeki kadar avrupa'da da esmer var. her yer akdeniz insanı ile istila edildi olay o değil.

olay şu bizim ülkemizde kadınların "beklentileri bayağı yüksek" olduğu için (olabildiğince nazik bir şekilde ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım), yurt dışında insan yerine konulunca, "ne münasebet, sapık" yerine gülümseyip "merhaba" cevabı alınca şaşırıyor, mavi ekran veriyor tabii insanlar. "aaa kadınlar ile iletişim kurulabiliyormuş" diyor.
  • nawar  (26.03.15 15:41:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.