[]

Galaxy Note Edge vs Iphone 6 Plus

Yaklaşık 3 yıldır Samsung Note serisi kullanıyorum. Yani Android'e ve büyük telefona alıştım bayağı. Ama Note 4 bir önceki modelden çok farklı gelmedi bana. Onun için Note Edge olabilir diye düşündüm ama Iphone 6 Plus da acayip cezbediyor. Sizce ios'a alışabilir miyim? Android'den sonra tatmin etmez mi? Çok arada kaldım. Derdimi sikeyim.




 
iphone 6 plus kullandım önceki iphonelardan hiç bi farkı yok, note 3 ile 4 arasında ne kadar fark yoksa iphone 6 ile iphone 4 arasında da o kadar fark yok ekran dışında :)


  • masa penisi  (26.03.15 10:57:32) 
androidde ne yaptığınla alakalı bu.
telefonu sadece mail, sosyal medya, internet için kullanıyorsun iphone her türlü öttürür.

yok eğer "ben poweruser'ım hacı" diyorsan androidde devam. ama edge bence gereksiz. bu ekran teknolojisinin daha fazla gelişmesini beklemek lazım. kullanan bir arkadaşım var, adamın en büyük derdi telefonu masadan filan eline almak. ben de denedim harbiden o eğimli tarafın altına parmak kolay girmiyor.
  • teritori  (26.03.15 10:58:42) 
edge'i beğenmedim, ayrıca yorumları da pek iç açıcı değil. Eğer 6 plus daha önce çıksaydı note 3 yerine alırdım. iphone almamamın tek sebebi boyutuydu. note yanında oyuncak gibi geldi gözüme :)


  • pokerface  (26.03.15 11:25:32) 
Note 2 mi var sizde 3 mu ? Note serisinden iphone a geçince ayar tutmaz diye düşünüyorum .Note 3 varsa bir sene daha bekleyin .seneye çıkacak note serisi tatminkar olabilir diye düşünüyorum . Edge olayını da samsung daha kullanışlı ve gelişmiş hale getirir gibi bir düşüncem var.


  • nucleon  (26.03.15 11:31:10) 
poweruser falan değilim ama ana ekranda takvim widget'ini, doğrudan ara widgetlarını vs kullanıyorum sık sık. eksikliğini çok hisseder miyim diye endişe ediyorum.


  • animalman  (26.03.15 12:34:58) 
Lenovo vibe z2 pro düşünmez misiniz?


  • dokuzonbeş  (26.03.15 12:56:24) 
takvim ve hızlı arama widgetlarını eksikliği hissedeceğini sanmıyorum.
takvim uygulamasının ikonu zaten tarihi gösteriyor.

biraz zaman alır ama alışırsın elbet.
veya telefonunda bir sorun yoksa yeni note'un çıkmasını bekle. eğer yine beğenmezsem iphone'a geçersin.
  • teritori  (26.03.15 14:20:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.