[]

Web Sitesi Yapmak İçin

Arkadaşlar sıfırdan web sitesi yapım aşamaları, adım adım anlatan bir kaynak var mı acaba? Mesela ilk hosting al, sonra domain al. Şunu indir bunu kur vs vs..

Ek olarak hazır ve ücretsiz şablonları nerdne bulabilirim. Biraz durum acil çok hızlısından bir site yapmam lazım.

Çok teşekkürler herkese.

 
Alan adını alırsın, Wordpress için hazır hostingler satılıyor artık. Onu alır alan adını tanımlar, Wordpress kurulumunu kolayca yaparsın. Sonra wordpress üstünde kendini geliştirirsin.


  • teknikekip  (26.03.15 08:14:48) 
1. Domain al
2. Hosting al. Domain aldığım yerden alabilirsiniz uygunsa fiyati.
HTML site yapacaksan free hosting siteleri var.
3. Kuracagin site tarzına göre script bul. Wordpress, joomla..vs ya da html tema indir. cart curt

Sonrası da iste sana kalmis.
  • zbrs  (26.03.15 08:17:49) 
maksat hızlı site yapmaksa,
1- Domain al, (bilmemne.com alan adı yani)
2- Hosting al (siteni, bilgilerini, mail adreslerini yönetebileceğin bir sunucu gibi. bazı firmalar hosting alırsan alan adı da veriyor. araştırırsın. online chatleri var, sorarsın.)
3- moonfruit.com a gir, hesap aç ve bi tasarım beğen. Gir, düzenle istediğin gibi.
4- moonfruit.com daki oluşturduğun adresi almış olduğun alan adına yönlendir.
5- afiyet olsun.
  • safepassage  (26.03.15 08:32:02) 
@safepassage

moonfruit'e yönlendirme yapacaksa neden host alıyor?

@canbonomobenseno
dostum buradaki bilgilerle gaza gelip alma hosting falan. önce ne yapacağına karar ver sonra hosting falan işini halledersin. hatta hosting ve alan adı almadan önce local dediğimiz bilgisayar üzerine kurulum falan yap. sonra gidip uyumsuz serverdan alan alacaksın, apışıp kalacaksın.
  • himmet dayi  (26.03.15 08:55:41) 
hosting mail adresi falan kullanmak için.
bir de sadece alan adı alıp nameserver ayarları yapılabiliyor mu o kadar bilmiyorum. Ben hep böyle yaptım şimdiye kadar.

  • safepassage  (26.03.15 10:02:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.