[]

iş hayatına yeni atılan için araba almak

selamlar finans ve kredi uzmanları.

iş hayatına yeni başlamış, henüz bir birikimi olmayan ve en kısa sürede (örneğin bir altı ay içinde) mütavazi (sıfır veya ikinci el) bir araba sahibi olmak isteyen biri için en iyi strateji nedir?

taşıt kredilerinde malum biraz peşinat söz konusu. tamamına kredi pek mümkün değil gibi?

 
soruna cevap değil belki ama, düşünmen gereken nerdeyse bi o kadar önemli olan da arabanın ciddi masraf getiriyor olması. kullanıma göre benzin masrafı, kaskosu, sigortası, ıvırı zıvırı. az buz değil. iyi araştır. özellikle benzin.


  • she was my baby  (25.03.15 22:04:57) 
özellikle de trafik cezaları "akla hayale gelmedik cezalarla karşılaşabilirsin" ve bunları da hesaba katarak hareket et
bundan başka söyleyebileceğimiz şu ki krediyle almak yerine külüstür tercih etmek daha iyi.

  • hebanon  (25.03.15 22:08:21 ~ 22:11:58) 
yakıt, ceza, bakım vb masrafları değerlendirme dışı tutabilirsiniz.

sadece yöntem önerisi istiyorum. ama yine de uyarılarınız için teşekkürler.
  • retiredcolonel  (25.03.15 22:10:31) 
peşinat için ihtiyaç kredisi çekin.


  • streak  (25.03.15 22:27:08) 
çok acelen yoksa az az öderim diyosan şuna bi bakabilirsin.

www.eminoto.com.tr
  • klar  (28.03.15 01:23:27) 
ortalama 2.5k maaş ile örneklersek 2. el max 30k araba bakardım şimdiden. 10bin peşinat biriktirdikten sonra 20k kredi çeker(hiç taşıt kredisine bulaşma tüketici çek) kredi bitene kadar binerdim (1.2 motor alıp kasko falan ödemezsen senin için daha avatajlı) kredi bittikten sonra satar bir üst modele aynı yöntemle geçerdim.


  • mrthany  (28.03.15 01:46:01 ~ 01:47:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.