[]

Telefonum neden böyle oluyor?

Chrome'da takılırken sanki telefonun orta tuşuna basmışım gibi internet sayfası kapanıyor ve telefonun ana ekranına dönüyorum. Chrome imgesine yeniden tıkladığımda açık sekmeler yeniden açılıyor. Sebebi nedir acaba?
Telefon s3 mini.



 
aynısı bende de var, hem de aynı model!

donanım yetmezliğinden bence :/
  • devilred  (25.03.15 22:02:08) 
sony xperia acro s ve aynısı bende de var. devilred'e katılıyorum. telefon kastığında oluyor genelde.


  • bengi tonyukuk  (25.03.15 22:05:08) 
açtığın sayfaları bir yerden sonra telefonun rami kaldırmıyor telefonda uygulamayı kapatıyor.


  • lprytk  (25.03.15 22:05:38) 
Çözümü nedir peki? Telefon çok dolu da değil. 9-10 tane uygulama var sadece.


  • pike  (25.03.15 22:08:36) 
Çözüm olarak genel tavsiyelerimi vereyim ben:
Ayarlardan uygulama listesine gidin ve orada gereksiz gördüğünüz tüm uygulamaları devre dışı bırakın, temel olarak chaton, samsung sinema, google+ (yedeklemesini kullanmıyorsanız) gereksiz sayılabilir. Daha gereksiz uygulama vardır illaki.
S3 mini güçlü bir cihaz değil, facebook'ta fazla takılmıyorsanız sadece iletişim için tutuyorsanız, facebook uygulamasını yok edin ve facebook lite apk'sı bulup onu kullanın.

Cihazı kullanırken uygulamadan çıkarken geri tuşunu kullanmaya özen gösterin.
Eğer chrome yine kendini kapatmaya devam ediyorsa, chrome öncesi görev yöneticisinden ram temizliği yapın.
  • atom karincanin torunu  (25.03.15 22:32:34) 
açtığınız sekme sayısına ve sayfaların içeriğinede dikkat edin.o kadar çok flash vs içeren sayfalar varki iphone 5ste bile bu olabiliyor.


  • lprytk  (26.03.15 09:19:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.