[]

üniversite harçları kayıt döneminden sonra ödenebilir mi ?

Arkadaşlar malum 31 ağustos - 4 eylül arası üniversiteye bu yıl girenler kayıt yaptıracak. Kayıt yaptırmadan önce harç yatırılmış olmalı mı? yoksa kayıttan sonra ki hafta mesela, harcı yatırabilirmiyiz?

not: katkı kredisi için başvuru yapılmadı.
not2: kocaeli üniversitesi

 
saniyorum kayit esnasinda size verilen kagitla yatiriyorsunuz harci.

yanlis yonlendirmek de istemiyorum ama aklimda kalan bu.
  • osuruklu  (26.08.09 20:41:15) 
bi arkadaşın başına geldiydi. unutmuş yatırmayı, sonra gidip yatırdıydı. ama bu arada epeyce öğrenci işlerine gidip geldi.

haa bu yıl girenler.
  • eskimo  (26.08.09 20:50:58 ~ 20:52:19) 
Bazı okullarda ilk önce internet üzerinden ön kayıt yaptırmak gerekiyor. Bunun için de harcın yatırılmış olması gerekiyor. Örneğin Afyon Kocatepe Üniversitesinde harcın banka dekont numarası internet kayıt şifresi olarak giriliyor ve sonra ön kayıt ekranı açılıyor. Anadolu ve Uludağ ünversitesi'nde ise harcı yatırmayınca ön kayıt ekranında "harcı yatırmandan işlem yapamazsınız" uyarısı veriyor ve ön kayıt engelleniyor. Diğer üniversitelerde de muhtemelen buna benzer uygulamalar vardır.

Zaten kayıt esnasında istenen belgelerden biri de harcın yatırıldığına dair dekonttur.
  • 44  (26.08.09 21:03:15) 
okulun öğrenci işlerini arayıp sor karambole gelme.


  • sokak cocugu  (26.08.09 21:23:01) 
kocaelide direkt siliyorlar


  • ilse  (26.08.09 21:47:50) 
kayıt için gerekli belgeler arasında katkı payı makbuzu var. yatırmalısın.

odb.kocaeli.edu.tr
  • opucuk baligi  (26.08.09 21:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.