[]

acep ne iştir?

merabalar;

ani kilo değişimlerinin nedeni ne olabilir? bir gn 60 kiloyken mbür gün 62 kilo oluyorum diğer gün 61 falan. her gün değişiyor. 2-3 kilo oynuyor günler arasında. uzun zamandır da vaziyet bu. ben bi bok anlamadım bu işten? acep nedendir?


 
tartı bozuk olabilir mi?


  • ocanal  (26.08.09 18:46:59) 
Bu sorun genelde 10-15 kilo vermiş insanlarda oluyor yani 60 kilo oluyosunuz ama metabolizmanız kilonuza ayak uyduramadığından kilonuzda tam olarak oturmuyor ve sürekli değişken hale geliyor bildiğim kadarıyla..

Nası düzenli hale gelir dersenizde düzenli spor yapın 1 ay kadar ardından vücudunuz iyi duruma gelecektir kanımca..
  • emresimsek  (26.08.09 18:48:27) 
@ocanal: tartı sağlam, maşallahı var.

@emresimsek: 10-15 kilo vermedim, 60 kilo civarındaydım zaten hep.
  • sokak cocugu  (26.08.09 18:50:42) 
buna kilo almak degil, kilo dusmek yada cikmak deniyor. genelde guresciler turnuva zamani bir alt yada ust kategoride guresebilmek icin yaparlar. sebebi asiri su kaybi yada acliktir. mesela tum gun birsey yemesen ustune birde tuvalete gitsen. 2-3kg kadar fark gorebilirsin.


  • crucio  (26.08.09 19:03:31) 
elektronik tartı ise her gün aynı saatte ve aynı öğünlerin sonrasında tartılmak gerekir. Mesela her sabah uyandığınızda kahvaltıdan önce olabilir. Crucio'nun dediği doğru. 5 bardak su içseniz +1 kilo eder.


  • kilroy  (26.08.09 19:49:08) 
hiçbir bozukluk olmasına gerek yok.

bir gün dehidresinizdir mesela (akşam fazla içki) epey eksik çıkarsınız (1-2 kilo kadar)

ertesi gün çok yemişsinizdir, 1-2 kilo fazla çıkabilirsiniz.

iki gün arasında böyle böyle 3 kilo fark bile olabilir...
  • mortifera  (26.08.09 20:41:29) 
ödemdir, tuzlu yemenize, yediklerinize içtiklerinize ne zaman ölçüldüğünüze göre değişir sabah aç karna tuvalete gittikten sonra tartılmanız lazım, gerçek sonucu o verir bi tek.


  • ilse  (26.08.09 21:49:48) 
ben evde 76 çıkardım ama dışarı çıktığımda 79 civarı tartılıyorum her seferinde usta sizin tartı bozuk atın gitsin diyordum, bi gün anladım ki dışarı çıktığım zaman üstümdeki ayakkabı,kıyafet vs. neredeyse 2-3 kg ediyormuş.aklında bulunsun.


  • tyrarcx  (27.08.09 01:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.