[]

Nasıl Kurtulurum?

Selamlar,

Polonyalı bi kızla kısa bir flirtleşmemiz oldu. Birkaç kez beraber de olduk ama ben artık devam ettirmek istemiyorum. Kırmak istemediğim için de hala görüşüyorum ama bu sefer de umut vermiş gibi oluyor. Nasıl desem de kırmadan ayrılsam kendisinden? Bir akıl verin :/ Kız baya seviyor beni takıntılı bir şekilde. ondan bu kadar dert ediyorum :/


 
bunun kolay bir yolu yok maalesef. duygusuz değil ama net bir şekilde konuşmalısınız, hık mık etmeden.


  • uuth  (25.03.15 00:26:20) 
soğut kendinden o ayrılsın. polonyalı kızlar bu dünyadaki en güzel varlıklardır ve üzülmeyi en son hak eden grupta yer alırlar. o yüzden lütfen dikkatli ol.


  • brkwashere  (25.03.15 01:01:55) 
Düz ol.


  • arnold schwarzeneger  (25.03.15 07:36:02) 
onunlayken burnunu karıştırman işe yarayabilir.


  • cosmicgadin  (25.03.15 09:22:26) 
polonyali vurgusu neden?


  • elxa  (25.03.15 09:30:17) 
@brkwashere

konuyla alakalı değil ama, dünyanın en güzel varlıkları oldukları için mi üzülmeyi hak etmiyorlar? o kısmı anlamadım :)
  • orient blue  (25.03.15 09:46:55) 
Polonyada mısın kardeş?

öncelikle şunu söyleyiyim Polak kızlar Türk ya da diğer yabancı erkeklere takıntılı olmaya baştan meyilli,o yüzden kafanda bunu kur.. gerçekten,başka birisi olsa da kız aynı şekilde davranacaktı,buna bir çok kez şahit oldum. çünkü kendi erkekleri hem tipsiz hem bizden 10 kat daha odundur...Senin gibi bir erkeği bulunca kafesleme eğilimleri çok oluyor maalesef.

nasıl kurtulacağına gelince; biraz kinci olurlar,hele aynı yurtta ya da çevrede yaşıyorsanız "no hard feelings" diyorsan.

+çok diyaloğa girme,az mesaj at,bunlar sürekli yazma eğiliminde oluyor,o yazarsa mesajı görüldü yap bırak. gene yazarsa gene yap.

+Kendi arkadaşlarınla gece gezmeye çık,kızlarla konuştun mu dans ettin mi tarzı sorulara ya cevap verme ya da" evet ettim" ;) tarzı konuş.

+Tabii ki görüşmemeye çalış inceden,çünkü her görüştüğünde başa dönersin,çakaldırlar ama anlamazdan gelirler çünkü kadın-egemen toplumdan geldikleri için ısrara ve zorlamaya meyilli oluyorlar.

+zamanla kontağı kesecektir. baktın kesmiyor belirli bir süre sonra çek karşına seni istemiyorum falan de net şekilde,gider ztn.

+ve son olarak sakın hormonlarına yenik düşüp seks yapma.

+arnold bir,bunlar düz adama katlanamıyor çünkü kendi erkekleri baya öyle ;)
  • bialo czerwoni  (25.03.15 10:11:46) 
@orient blue sebep sonuç ilişkisi kurmadan farklı iki özelliklerini belirttim arasına "ve" bağlacı koyarak. üzülmeyi hak etmemelerinin sebepleri başka. tanıyarak anlaşılabilecek özellikler.

düz olmak +1 bu arada.
  • brkwashere  (25.03.15 10:58:37 ~ 10:59:30) 
@brkwashere

açıklama için teşekkür ederim.
  • orient blue  (25.03.15 15:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.