[]

play station kullanıcıları plus hesabını nereden alıyorusnuz?

fiyatlar şöyle;

Hong Kong PSN:------------------------------------Türkiye PSN------------------------US PSN

Ps plus 12 aylık:77,58TL ------------------------------ 150 TL---------------------------112 TL

Ps plus 3 aylık : 25,47TL ------------------------------ 45 TL-----------------------------40 TL

Ps plus 1 aylık:11TL ---------------------------------- 20 TL-----------------------------22,45 TL


ben hong kong'dan almayı denedim beceremedim. siz nereden alıyorsunuz? artıları eksileri nelerdir?

 
ben us psn'den almıştım tr 50% zamlandığında, tabii dolar o zamanlar bu kadar yüksek değildi. sanırım bu fiyatlar o döneme ait. şu anda 50 dolar 125 lira civarı.

us psn'nin hiçbir eksisini görmedim şimdiye dek; bilakis çok faydasını gördüm. ps3'e sahipken inanılmaz indirim dönemleri oluyordu, çoğu kral oyunu 10-20 dolar arasında almışımdır. ps4'te oyunlar yeni olduğundan öyle çok sayıda indirim yok ancak yine de 1-2 ay önce fifa 15 ve bf4 15-20 dolar'a inmişti ki, tr psn'de bu fiyatlar mümkün değil. oyun fiyat politikaları da şahanedir mesela; yeni çıkan her oyun 60 dolar'dan çıkar, sonra o fiyat kademe kademe düşer, şükran günü, sömestr, yaz tatili, noel gibi dönemlerde bomba indirimlere girer falan. biraz uzun oldu ama us psn gayet dürüst ve kullanıcı dostu çalışıyor tr'nin aksine. tr ile arada fiyat farkı pek kalmamasına rağmen üyeliğim bitince yine us psn'den alıcam ben.
  • Unorthodox  (25.03.15 05:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.