[]

sakal

saygıdeğer duyuru sakinleri. normalde haftada 2 kez sakal tıraşı olurum. tıraş olmayalı 1 haftayı geçtiyse de berbere giderim. şimdi yaklaşık 20 günlük sakalım var ve deli gibi kaşınıyor. üç bıçaklı kesmez bunu şimdi. permatik de yok güvenliğini kırıp girişecek. üç bıçaklıyla kesilecek kıvama permatik banyoyla indirebilir miyim? mezbahadan kaçmış danaya mı dönerim?

derdimi sikeyim, evet


 
indirirsin ama sabır lazım biraz canın yanar


  • cdiyez  (24.03.15 21:44:09) 
Berbere git kanka. Scarface olursun yoksa benden demesi. Sampuanla yika cok kasiniyorsa yarina kadar idare eder, yumusatir.


  • Hitchcock  (24.03.15 21:46:02) 
yavaş yavaş kes bişiy olmaz.


  • justinho26  (24.03.15 21:46:08) 
Bıçakla da kesebilirsin. yani dusunsene jilet yokken ne yapıyolardı.


  • anonymice  (24.03.15 21:48:31) 
önce makine ile en küçük kirli sakal boyuna getirsen olmaz mı acaba?

duyuru sakini demişsin, cevap yazdım. hiç sakalım olmadı, ona göre hareket et, uyarayım da.
  • oinone pe  (24.03.15 21:50:10) 
Makinen yoksa makasla kısalt bence


  • high hopes of the sozluk  (24.03.15 22:02:12) 
ben arada öyle 3 haftada bir traş oluyorum. hep de mach3 kullanıyorum. biraz canım yanıyordu ama sonra bi şey keşfettim. sakalları iyice ıslatıp sonra köpüğü de bolca iyice yedirir köpükle masaj yapar biraz beklersen ki bu 1 dk falan sürüyor, kıllar yumuşuyor ve kolayca alabiliyorsun. tabi jiletteki birikimi alıp alıp musluğa atmak gerekiyor.


  • mistreated  (24.03.15 22:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.