[]

ana dili gibi ing konusanlar, burada ne demek istemis

From the perspective
of IR theory, it may be tempting to discount
many of the arguments and analyses put
forward by IL scholars on the grounds that they are
insufficiently rigorous or methodologically flawed.
Lawyers similarly often dismiss much of the IR literature
on the grounds that it is impenetrable and
largely irrelevant to the pressing practical problems
lawyers observe.

birebir ceviriye gerek yok. ana fikiri bilsem yeter. beynim su kaynatti.

 
lr teorisinin perspektifinden baktığımızda IL alimlerinin öne sürdüğü ve yetersiz ve metodik olarak eksik olduğu şeklindeki çoğu analizeri ve tartışmaları kesip atmak cezbedici durabilir.

avukatlar da aynı şekilde, avukatların gözlemlediği acil pratik problemlere yoruma kapalı ve yüksek oranda alakasız olarak dayandırılan ir edebiyatını genellikle gözardı ederler.
  • thracian  (24.03.15 21:46:00) 
IR teorisi bakımından, IL scholars tarafından öne sürülen argümanları ve analizleri, yetersiz derecede katı veya metodolojik olarak hatalı olduğundan fazla önemsememek çekici olabilir.

avukatlar da aynı şekilde çoğu IR literatürünü, anlaşılması olanaksız ve ekseriyatla avukatların gözlemlediği geçerli problemlerle alakasız olduğundan sık sık gözardı ederler.

peşin not: bakalım benden önce davranan olmuş mu.
edit: olmuş.
  • she was my baby  (24.03.15 21:48:58 ~ 21:49:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.