[]

konuşurken tıkanmak

iyi geceler,

bugünlerde konuşurken çok kelime unutmaya, tıkanmaya başladım. sırf bugün iki sefer oldu. ilkinde mendebur birisini anlatacaktım telefonda arkadaşıma "suratı mahkeme duvarı gibi" diyemedim yaklaşık bir dakika. tarif ediyorum karşımdaki buluyor doğru kelimeyi, deyimi falan.

az önce de kardeşime matematik sorusu anlattım, haydi şimdi sağlamasını yapalım diyecektim. diyemedim. haydi şimdi şeyini yapalım eeeöeööö şey ya hani bazen şıklardan gidersin yerine koyarsın da cevabı kontrol edersin, denemiş olursun. emin olursun dedim. çocuk sağlama dedi. heh dedim. sağlama.

bu niye oluyor bu aralar bana? kafam mı başka bir yerde acaba? hangi vitamini falan alınca toparlanıyor bu onu mu eksik alıyorum acaba? rahatsız etmeye başladı beni çok.

 
kafan ingilizceye gidiyordur.
bana da çok oluyor. konuşurken durup bi bakıyorum, mal gibi anlatıyorum anlatacağım şeyi.

  • norek  (24.03.15 21:35:00) 
Ben de unuturum böyle bazen.


  • sehpa fx350  (24.03.15 21:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.