[]

3 günde kuruyan kıyafetler

Evde cinnet geçirme noktasına geldim, çamaşırlığa astığım kıyafetler 3 günde falan kuruyor. Tshirtler dahil. Kullanmadığımız bir odada, çamaşırlıkta duruyor. Ne yapayım da bunların kuruması hızlansın? Odanın iki kapısı var ikisini de kapatıp kombiyi sonuna kadar açayım mı ne yapayım? Kurutma makinesi almak ocak dışı.




 
nemli/soğuk/rutubetli vs odada kurutmaya çalışırsanız elbette kurumaz. hatta kokar da.

balkona asın. çamaşırlığı balkona çıkarıp öyle asın. balkon yoksa pencereyi açın önüne koyun çamaşırlığı.
  • mahone  (24.03.15 21:08:30) 
kombi açılırsa olmaz. iki kapı da açılıp (nasıl yapılacaksa artık) hava akımı yaratılabilir.


  • ron dennis  (24.03.15 21:10:32) 
havalandırması nasıl odanın havasız kalıyorsa menli kalır oda kurumaz


  • basond  (24.03.15 21:11:41) 
Kiyafetin kurumasi icin hava sirkulasyonu olmasi lazim. Sadece sicaklik yeterli olmaz.


  • sinek kral  (24.03.15 21:13:20) 
elektrikli çamaşır kurutucusu alsanız, alttaki video çalışma prensibini anlayın diye. bizde de var, çok pahalı da değiller.

www.youtube.com
  • oinone pe  (24.03.15 21:14:28) 
yazın tamam pencereleri açıp önüne koyalım da, bu havada nasıl açık tutayım? evdeki tüm kapılar açık, odanın bir kapısı mutfağa açılıyor, tam önünde kombi için koyulan havalandırma boşluğu falan var. ev genel olarak nemli ama en az nemin o odada olması gerekiyor aslında.


  • kahin ahtapot paul  (24.03.15 21:21:12) 
bu da bulduğum ilk link. f/p ve değişik modelleri için yarın yine link vermeye çalışırım.

urun.gittigidiyor.com
  • oinone pe  (24.03.15 21:41:09) 
ayni sorun yeni tasindigimiz evde bizde de vardi. ev kucuk oldugu icin kurutma makinesi de alamadim. sonradan farkettim ki camasirlari yanlis yerde kurutmaya calisiyormusum, yatak odasindan salona aldim sorun cozuldu. daha dogrusu 3 gunde degil de 1 gunde kuruyor artik. zaten cevremde kime sorduysam buralarda oturanlarda bu sorun varmis, nem ile alakaliymis. sizde de ayni sorun olmasin? cok kalin olanlari da peteklerin uzerine ya da havlupana asiyorum ben. yunluleri de erkek arkadasimin annesine gonderiyoruz haftada bir. bu sekilde idare etmeye calisiyorum ama imkan/ yer varsa kurutma makinesi almaya zorlayin bence.


  • fraise  (24.03.15 22:31:29) 
eve girerken ev arkadaşım evde çamaşırların kurumadığını söylemişti meğerse evin ortasına asıp kurumasını bekliyormuş. çamaşıırn kuruması için mutlaka hava sirkulasyonu olması lazım petek pencereninönündeyse peteğin önüne çamaşırları koy pencereyi de aralık bırak diğer kapıları kapatabilirsin bile böylelikle diğer odalar çok soğumaz ben öyle yaptım şimdi yarım günde bile kuruyor artık. evde sabah çıkarken bu dediğimi yap akşam geldiğinde kurumuş olur tabii oda hava alıyorsa.


  • ulalume  (24.03.15 22:43:24) 
Çamaşır makinesi iyi sıkmayıp çok sulu bırakıyorsa o yüzden de geç kuruyor olabilir. çok acil olanları kalorifer peteklerinin üzerine asın, birkaç saatte kupkuru olur.


  • animalman  (25.03.15 09:01:17) 
camasir askiliginin cubuklarinin arasi dar oluyor bazen, camasir nefes alamiyor. bir kurutmalik daha alip aralikli asarsaniz kurumasi kolaylasir.


  • jimicik  (25.03.15 09:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.