[]

eskiden yuzuklerinefendisi.com.tr diye bi site vardı

o sitede sayfaları gezerken eşya falan çıkardı karakter geliştirirdik orclara saldırırdık falan. ne deli zamanlardı be :)

var mı hatırlayan? eskiyi yad edesim geldi :)


 
Ben hatırlıyorum frp de oynardık online olarak.


  • member of illuminati  (24.03.15 20:57:56) 
okuyunca aklıma harry potter'lı bır oyun vardı o geldı. dumbledore'un ordusu dıye gecıyordu adı site üzerinden üyelikle oynanırdı. 1e1 olarak büyü yapardınız birbirinize. güçlü büyüleri yapmak zordu vs.
keşke yine yapsalarda o siteyi tekrar oynasak..

  • brkwashere  (24.03.15 20:59:49) 
evet chat odasında dmi :) 1 dakika önce falan şu entry'i girdim

eksisozluk.com

bi büyücüyü oynamaya çalışmıştım. şu an ne nick kullanmıştım hatırlamıyorum ama belki fizban (ölüm kapısı serisinden bir büyücüydü sanırım) ismi olabilir.
  • thracian  (24.03.15 21:00:44) 
Fizban ejderha mızrağı serisinde yok muydu yav?

Evet önce chatte daha sonra sitede oynamıştık bende okçu olmuştum hiç hatırlamıyorum devamını her hafta saat belirler oynardık :)
  • member of illuminati  (24.03.15 21:08:35) 
ben de hatırlıyorum. cücem vardı bi tane ahaha.


  • in search we trust  (24.03.15 21:13:30) 
fizban evet ejderha mızrağında ama onun ismine benzer ölüm kapısında da bir büyücü vardı. deli olcam şimdi hemen internete bakıp yazacağım. ben bu fizban isminin ölüm kapısı versiyonunu kullanıyordum.


  • thracian  (24.03.15 21:13:54) 
zifnab'mış doğru.

"The character Zifnab is similar to the character Fizban from Weis and Hickman's Dragonlance novels. Zifnab makes a few references to Fizban during the series (when he's asked for his name he said "Fiz..., no can't use that one", or such as the importance of a Wizard's Hat) and he is described with a similar appearance. He makes references to the Pern series of books, The Lord of the Rings, Dragonlance, Star Wars, Star Trek, James Bond, The Wonderful Wizard of Oz, Arthurian legend, the Space Shuttle Challenger disaster, and soul music; within the context of the books, these are historic references to the former Earth. The character type appears again in a similar capacity in the Starshield novels, where the parallel character is known as Zanfib."
  • thracian  (24.03.15 21:15:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.