[]

msn 81000306 hatası

iki tane msn kullanıyorum. biri sorunsuz bir şekilde açarken diğeri bu hatayı veriyor. ikiside hotmail'den. modemi fişten çektim. başlat>çalıştırdan .dll dosyalarını çalıştırdım. document settings contact klasöründeki dosyaları sildim. fakat sonuç sıfır. neden kaynaklanıyor olabilir bu problem.




 
www.msnhastasi.com

yorumlarda msn discovery'yi kaldırınca düzeldiğini söylüyorlar, msn discovery neyse artık.
  • roadrunner_merlin  (26.08.09 16:20:47) 
msn discovery yok. msn plus kullanıyorum.


  • asyMMetry  (26.08.09 16:22:25 ~ 16:23:10) 
bu lanet hatayı ben de alıyorum bu sabahtan beri. denemediğim yol kalmadı. windos güncelleştirmelerinin hepsini yaptım. onar dedim, onar ma dedim. biraz onar biraz bozuk kalsın dedim hiçbiri olmadı. iişin garibi nette biraz araştırdım, bugün aynı anda baya kişinin başına gelmiş ama herkesin değil. seçilmişiz bi şekilde heralde. ne ofiste ne evde şu ana kadar giremedim. son çare msn in son sürümünü mü kaçırdım acaba diye nette son sürüm msn i indiriyorum şimdi. onu kurunca denicem. sonuçları yazarım.


  • concon denetci  (26.08.09 21:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.