[]

Online diploma

Dünayda bir çok üniversite online diploma imkanları sunuyor. Project management ve benzeri inşaat mühendisliği alanında hangi siteleri tavsiye edersiniz.

Veya daha da genişleteyim online diploma konusunda en iyi bilinen site/üniversite hangisidir?


 
bana paso spam mail atan kaplan university var


  • masa penisi  (24.03.15 17:04:54) 
O online diploma imkanı sunan unilerin çoğu bir ofiste oturan bıyıklı adamların hakimiyetinde. kaynak:commonsense.


  • anonymice  (24.03.15 17:08:53 ~ 17:09:24) 
isverenler online diplomayi salliyorlar mi? ciddi soruyorum. eger sallamiyorlarsa gereksiz.


  • hot potato  (24.03.15 18:06:13) 
yök'ün tanıdığı 4 yıllık resmi üniversiteleri diyorsan olur. yesevide bazı mühendislikler var. istanbul uni ve sakarya uni.de de bazı bölümler var.


  • orpheus  (24.03.15 20:05:28) 
Kasdettiğim yanlış anlaşılmış sanırım. edx.org var mesela veya stanfordun online eğitimleri var. Ve bunlar cidden sallanan eğitimler. Muadil soruyordum.


  • vincentvega  (24.03.15 21:03:50) 
Onlar diploma degil. Sertifika. Diploma diyince para (tuition fee/harc) karsiligi online egitim sonrasi verilen derecenin diplomasi anlasiliyor. senin orneklerin mooc: en.wikipedia.org
www.mooc-list.com

  • hot potato  (24.03.15 22:14:15) 
Ucla extension
Harvard extension

Pahalıdır yalnız. Özellikle Harvard'da ders başı graduate level dersler 2200$, lisans 1200$. En büyük özelliği 3 ders alıyorsun, ortalaman 3.0ün üstündeyse yüksek lisansa Amerika'da devam ediyorsun Harvard'da. Tabi açıköğretim fakültesinin mensubu olarak. Yine de bazı derslere giriyorsun kampüste, diğer Harvard öğrencilerine sunulan kampüs olanaklarından faydalanabiliyorsun. İstemezsen de bütün derslerini online alıp sertifika alıyorsun, ya da sadece son 3 dersini kampüste almak zorunluluğu var diploma için.
  • patiska  (25.03.15 06:56:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.