[]

Mutfağa su arıtma cihazı

Su arıtma cihazı taktırmaya karar verdim.

Kullanıp memnun kalmadığınız oldu mu?

Herhangi bir marka iş görür mü?

(Yer: Istanbul/Avr.)

Edit: E damacana alırsan tekrar tekrar kullanılan damacanaların nasıl yıkandığı meçhul, arıtma alırsan işe yaramıyor diyorlar, zamanla filtrelememeye başlıyor değiştirmek gerekiyor, marketten pet şişede alırsan ona nasıl yetişeceksin, o da plastiğin içinde, yazık o kadar plastik şişeye, musluktan da içme diyorsunuz, ne yapacağız biz? Yok mu bunun düzgün şekilde araştıran birileri, kulaktan dolma bilgilerle karar vermesek.

Edit2: Vazgeçtim. Damacana suya devam...

 
hiçbir şekilde arıtma cihazlarına güvenmeyin. aşağıdaki duyuruda da mevzu dönmüştü.
www.eksiduyuru.com

  • uuth  (24.03.15 15:02:44 ~ 15:03:22) 
www.cebilon.com.tr
www.cebilon.com.tr

biz 10+ yıl süredir kullanıyoruz, dışarıdaki hazır suların tadı lezzetsiz geliyor hatta. ayrıntısını bilemiyorum ama. teknik konusunda bilgim yok. kullanıcı olarak memnunuz.
  • uzunuzunilgi  (24.03.15 15:34:50 ~ 15:35:28) 
www.cebilon.com.tr

bu alet var 7 seneden beri bizde. bakımı dışında sıkıntı çıkarmadı. tadı çok iyi, temizliğine de güveniyorum. ayrıca 1300 lira falan vermiştik, çoktan verdiğimiz parayı çıkardı.
  • enkolaykullaniciadi  (24.03.15 15:45:05) 
bir arkadaşım waterbox su arıtma cihazları firmasında çalışıyor %100 yerli malı.Kullananlar gayet memnun arıtmasına gelince 6 filtre aşaması var 5 filtreye kadar suyu %100 saf orana getiriyor bildiğimiz saf su yani 6.filtreyle de ph değerlerini filan ayarlıyor güzel bi makina ilgilenirsen mesaj atabilirsin


  • SgnlkGangstaz  (24.03.15 15:50:10) 
Açıkçası özellikle istanbul suyu için çok güvenilir gelmiyorlar, ama mesela yemek yapımı çay yapımı için bazı insanlar çeşme suyu kullanıyorlar, en azında su filtresi ile yemek çay yapılır, içme suyu ayrı olarak gene alınır.
Bu arada 300-600 liralık ürünleri montaj dahil diye 1500 liraya falan takan firmalar var onlardan uzak durun.

  • atom karincanin torunu  (24.03.15 15:55:14) 
Su arıtma cihazlarıyla ilgili söylenenleri şaşkınlıkla takip ediyorum 15 yılı geçmiştir şu aleti kullandık: www.bmsaritma.com

Çok memnunduk, ben dışarıdan su bile almazdım evde arıtmadan doldururdum şişeye başka su içemezdim, her yıl bir parçasını değiştiriyordu temizletiyorduk falan..

Dayanamadı tabii bozuldu, şimdi dışarıdan su alıyoruz ama alışamadım..
Evdekiler memnun olduğu için bulaşmıyorlar ama işe girer girmez alacağım yine aynısından..
  • mutekebbir  (24.03.15 15:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.